Dagens horoskop lördag 3/2

02 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag låter du din kreativitet flöda. Du tillåter dig att tänka utanför ramen och göra saker på ditt sätt snarare än tvärtom. Det blir en rolig och produktiv dag även om du inte är så social. På kvällen tar du igen det sociala umgänge som du missat under dagen.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det gäster som gäller och som alltid när en Oxe bjuder till fest så ska det vara lyxigt, gott och trevligt. Oxar vet hur man firar, både i stort och i smått. Du satsar på allt från matlagning till vacker dukning och du är alltid den perfekta värden. Kvällen blir verkligen lyckad och du är nöjd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag upptäcker du nya och fascinerande miljöer. Det blir en dag full av intryck och roliga upplevelser. Det viktigaste idag är att du är utvilad så att du orkar njuta av dagen. Idag kan du också ansvara för en aktivitet eller ett barn/djur under delar av dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir rolig och aktiv. Om vädret är med dig kan du tillbringa hela dagen utomhus, annars är det inomhusaktiviteter som gäller, det viktiga är att dagen inte bara rinner iväg utan att du gör något av den. Kvällen handlar om en äldre släkting eller vän som behöver din hjälp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen fokuserar främst på eftermiddagens eller kvällens aktiviteter. Det verkar bli fest eller en middag tillsammans med dina vänner och du vill verkligen vara den som strålar. Kanske finns det en liten potentiell flirt som du spanat in som kommer den här kvällen.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en familjemedlem som ofta hamnar i trubbel och idag kan hen bli utsatt för en hel del svidande kritik från övriga familjen. Du tar hen i försvar eftersom du tycker att hen blir lite orättvist behandlad. Dagen i övrigt bjuder på en hel del trevliga aktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir en rolig och livlig dag som bjuder på en del tävlingsinslag. Den här dagen vill du bevisa vad du går för men du vill också visa att du klarar av att vara en i gänget i en större grupp. Det blir en balansgång mellan tävling och samarbete.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen handlar främst om ett privat projekt. Det kan vara en sidoverksamhet som du har för att få extra pengar men det kan även röra sig om ett konstprojekt eller en hobby. Det blir en dag då timmarna flyger iväg. Kvällen handlar om en äldre släkting som behöver hjälp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag väljer du att helt gå emot konventionerna och fatta ett beslut baserat på vad som är bäst för dig. Det här är modigt att göra eftersom du vet att du kommer att få en del kritik för ditt val men samtidigt så måste du sätta dina egna intressen i första rummet.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det familj, vänner och släkt som gäller. Det kan vara släktkalas, familjeträff eller bara vänskapshäng med kompisar. Det blir en rolig dag som går fort. Dagen innehåller en hel del mat och roliga aktiviteter. Idag bokar du även något som har med sommaren att göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar mycket om släkt. Det kan vara något ni firar tillsammans eller bara att ses över en fika. Det blir en mysig och social dag som går förvånansvärt fort. Idag fokuserar du på att lösa ett logistiskt problem som har med sommaren att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir en härlig dag som bjuder på en överdos av frisk luft och aktivitet. Fisken kan vara rätt så lat ibland så det är bra att någon drar ut dig ur ditt bekväma hem. Idag ska du utmana dig själv att testa nya saker. Du kommer att märka att du gillar saker som du trodde att du inte uppskattade.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons