Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 2/1

02 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen möter du en ny person, antingen genom jobbet eller en hobby. Det blir en märklig upplevelse. Ditt första intryck är att du inte alls gillar hen, men på samma gång kan du inte låt blir att fascineras av hens utstrålning. På kvällen går du över din ekonomi.

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du tag i både roliga och tråkiga uppgifter på jobbet. Det roliga rör en förändring eller en ombyggnad medan det andra är mest rutinarbete. på kvällen träffar du en eller flera vänner. Det blir en mysig kväll som bjuder på en hel del skvaller.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen vill du gärna röra på dig. Oavsett om du kan vara lite mer fysiskt aktiv på jobbet eller om du tränar på fritiden så ger den här aktiviteten dig ännu mer energi. Har du möjlighet tillbringar du några av dagens ljusa timmar utomhus.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

På torsdagen finns det en risk att du hamnar i en konflikt med en kollega som är väldigt seg. Hen lägger ofta över arbetsbörda på andra och det irriterar dig. Du har väldigt lite eller ingen förståelse för den här typen av beteende. Kvällen blir trevlig men ganska stillsam.

Lejonet 23/7-22/8

Du har fått en idé som du inte kan bli av med. Du vill få en vän att göra något som hen verkligen inte är bekväm med. Du tror att om hen stiger ut sin trygga box så kommer hen att upptäcka en mycket mer intressant och varierande värld utanför.

Jungfrun 23/8-22/9

Du försöker anpassa dig till en ny grupp och det kan vara lite svårt. Även om du känner dig välkommen så är du samtidigt en främling i ett gäng där alla redan känner varandra. Här gäller det att plocka fram din mest sociala sida och charma gruppen.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du fortfarande i riskzonen att köpa onödiga men till synes smarta prylar. Du har lätt för att påverkas av all form av reklam just nu. Under dagen kan en vän eller kollega rädda dig från att göra ett riktigt dumt misstag. Det är inte första gången hen kommer till din undsättning.

Skorpionen 23/10-21/11

Även torsdagen tycks kretsa kring ekonomi eller rättare sagt bristen på pengar när det kommer till en resa som du vill göra. Du planerar något som är lite extravagant, men för att ha råd med det måste du börja spara och kanske till och med jobba lite extra redan nu.

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du sätta dig på tvären när en chef är fast besluten att genomföra en typ av omorganisation som du anser är helt onödig. Den här personen tycks mest vilja ändra på saker för ändringens skull inte så mycket för att det blir effektivare så.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen börjar bra och du är ovanligt effektiv. Efter lunch är det som om all energi har försvunnit och du irrar mest omkring utan att göra så mycket nytta. Var inte för hård mot dig själv. Fokusera på en sak i taget och gör klart den innan du påbörjar något nytt.

Vattumannen 20/1-18/2

På torsdagen känner att du du är på topp för första gången den här veckan. Du har massor av energi och lagom mycket arbete. Idag väntar trevliga nyheter som rör dig indirekt. Du verkar planera en resa som har med de här nyheterna att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har mycket att bevisa den här dagen, både för dig själv och för en kollega. Du har sagt att du kan något och hen tvivlar på din kompetens vilket har lett till att du vill bevisa att du faktiskt kan det du påstår att du behärskar. Du ogillar att bli ifrågasatt.