Dagens horoskop onsdag 31/1

30 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Månadens sista dag blir en harmonisk dag där du fokuserar på att vara social och omtänksam mer än att vara effektiv. Även om du jobbar så ser du alltid till att ha tid för den där kollegan som behöver en kram eller vill ha någon som lyssnar. Kvällen blir aktiv och fysisk.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen sätter du dina egna regler, både när det gäller ditt arbete och hur du ska lägga upp dagen i övrigt. Det blir en trevlig och fri dag där du får förvånansvärt mycket gjort. Idag tar du också extra mycket personligt ansvar, antingen över ett område eller så du tar hand om någon.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även under onsdagen går du lite fram och tillbaka i dina beslut. Även om du inte direkt velar så tar det tid för dig att bestämma dig. Du vill vara riktigt säker på att göra rätt. Den här dagen handlar också om ett möte med en person som gör ett starkt intryck på dig.

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen går du in i en bättre känsla än under tisdagen. Även om du periodvis känner dig lite misslyckad så blir varje litet steg i rätt riktning en indikation på att du kan allt du förutsätter dig att göra. Ibland är de sötaste segrarna de som du fått jobbat hårdast för.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du egentligen ingenting alls. Du drar dig för att påbörja nya saker och du kan verka lite grinig. Främst kan ditt dåliga humör bero på en influens från Månen som gör dig känslomässigt instabil. Du reagerar väldigt starkt på små motgångar. Redan på kvällen börjar det kännas lite bättre.

Jungfrun 23/8-22/9

På onsdagen är du lite friare i ditt arbete och det passar dig bra. Jungfrun jobbar som bäst när du får lägga upp dagen efter eget huvud och inte behöver ta hänsyn till någon annan. Kvällen bjuder på en del heta diskussioner. Du och en familjemedlem har svårt att komma överens.

Vågen 23/9-22/10

Även onsdagen blir väldigt mycket vardag. Du har en hel del som du vill hinna med, men det är inte säkert att tiden räcker till. Du kan välja att jobba över och avsluta det du håller på med eller gå hem i tid och känna en viss irritation över att inte vara klar. Under kvällen kan ett sms överraska.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På onsdagen stressar du en hel del utan att egentligen veta varför. Det är mycket som ska hinnas med och det gäller att du fokuserar på rätt saker. Om du vill undvika att stressa bör du göra en prioriteringslista. Under den här dagen kan ett samtal med en chef ge dig en viss klarhet i ett par frågor som du har.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du inte alls lika motiverad som i början av veckan. För lite sömn kan till och med göra dig rätt så grinig den här dagen. Du kan ha svårt att sova på grund av de förändringar som sker på stjärnhimlen och det gör att du ligger vaken långt fram på natten.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om en familjemedlem och om att göra saker tillsammans. Det blir en riktig mysdag och du njuter av att ha trevligt utan att tvingas stressa. Under dagen försöker du också att planera framåt. Du har en hel del saker inplanerat under våren.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det ganska mycket möten eller aktiviteter inplanerat så det gäller att du får ihop tiderna. Vattumän är i regel tidsoptimister och kan därför bli ganska sena till viktiga träffar. Idag får du bevisa att du kan komma i tid. I övrigt en lättsam dag som innehåller en hel del god mat och mysiga miljöer.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag verkar du utbilda dig inom något eller testa på nya uppgifter på jobbet. Du kan till och med vara ledig och vara ute på ett alldeles privat litet äventyr. Det blir en rolig dag som bjuder både på utmaningar, nya upplevelser och en hel del skratt. Passa på och njut.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons