Dagens horoskop tisdag 30/1

29 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du går in i en fas där du månar mer om din omgivning än du brukar göra. Det handlar om att sätta andra personers behov framför dina egna och att gå väldigt långt för att få människorna omkring dig att trivas. Glöm inte bort dig själv i allt det här.

Oxen 20/4-20/5

Även tisdagen ser trevlig och stabil ut. Du njuter av att skapa ordning och harmoni omkring dig. Det här är en dag då du gärna lagar mycket mat eller skapar i konst och andra uttrycksformer. Kvällen handlar om att lyssna på en släkting och försöka förstå vad hen vill ha sagt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du lite mindre stabil. Du har svårt att bestämma dig och det kan hända att du velar när det kommer till större beslut. Fördelen med den här dagen är att du är social och utåtriktad. Det är en bra dag att knyta nya kontakter. Idag får du höra ett extra smaskigt skvaller om en bekant.

Kräftan 21/6-22/7

Idag börjar ditt självförtroende att pendla fram och tillbaka. Det som du tänkte skulle bli en enkel sak att bemästra visar sig vara lite svårare än planerat. Här gäller det att vara tålmodig, både med dig själv och den uppgift du utför. En god vän ringer eller messar med roliga nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du en massa positiv energi och ett strålande gott humör. Du strör många roliga kommentarer omkring dig och du får din omgivning att le. Idag är en bra dag att påbörja nya projekt. Inga utmaningar är för stora för dig just nu. Kvällen blir överraskande aktiv.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag försöker du få ihop vardagspusslet. Det gäller både vem som tar ansvar för vad inom familjen men också olika tider som ska passa ihop med middagar och gemensamma aktiviteter. Är du singel så satsar du på att planera saker som träning, kanske en kurs och tid för vänner.

Vågen 23/9-22/10

Du är fokuserad och du gör en hel del saker den här tisdagen, men i övrigt händer det inte så mycket. Det blir en väldigt vardagsbetonad dag som glider på utan några besvär. Kvällen bjuder på roliga aktiviteter som sätter lite krydda på en annars ganska grå dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Det har uppstått ett fel på arbetet på grund av ett missförstånd och det är du som bör axla ansvaret och stå för vad som hänt i den här situationen. Du brukar ogilla att ha fel eller erkänna fel, men i just det här fallet har du inget val om du vill vara ärlig och rakryggad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag har du fortfarande en rätt så hög energi dit ditt horoskop, men det finns en risk att du har problem att hålla fokus på målet. Det blir lätt att lite sidoprojekt här och där slinker igenom din prioritetslista. Ett samtal med en vän kan väcka en viss oro hos dig. Hen låter bekymrad.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen kan du vara lite mer egocentrisk, då fokuserar du på vad det är du behöver göra. Du sätter både dina behov och dina nöjen framför andra den här dagen. Det blir en lång och intensiv tisdag som avslutas med att du blir lite ompysslad av en familjemedlem eller vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det viktigt att du kan ena olika starka viljor så att de drar åt samma håll. Precis som Vågen har du en diplomatisk sida som du kan plocka fram vid behov men du kan också vara ganska auktoritär om det behövs. Kvällen handlar om träning och att röra på sig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ångrar ett beslut som du tagit och du vet inte riktigt hur du ska kunna komma från det här. Det är en velighet som kommer från Vågen så försök att stå fast vid det du lovat för du kommer att ångra dig igen om du backar ur nu. Lita på ditt beslut.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons