Dagens horoskop måndag 29/1

28 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag ska du tänka praktiskt och det kan vara svårt när känslorna sticker iväg. Här gäller det att välja logik framför magkänsla och det kan bli en utmaning för den passionerade Väduren. Under den här dagen får du ett värdefullt tips som du bör titta närmare på.

Oxen 20/4-20/5

Det finns lugn och ro i ditt tecken idag. Du har dubbelt med jord vilket gör dig harmonisk och glad. Den här dagen handlar mycket om att göra en sak i taget och att inte stressa. På kvällen är det vänner eller familj som gäller. Det blir en mysig kväll som bjuder på lite intressant information.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ger du ett stabilt och trovärdigt intryck. Om du ska sälja in en tjänst eller vara så är det här dagen att göra det. Du har en aura av pålitlighet över dig som gör att människor är beredda att tro på det du säljer. Kvällen handlar om en privat prestation.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med ett gott självförtroende och en härlig känsla av att klara allt. Du ska testa en ny uppgift på jobbet eller försöka bemästra något som du gått bet på tidigare. Det här blir en utmaning på många sätt, det gäller bara att inte ge upp. Kvällen handlar om ett rykte.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in tålamod och en envishet från jord vilket gör det här till en bra dag att lära ut saker. Du har överseende med de mest svårlärda personer och du har även en förståelse för hur du ska uttrycka dig för att vara så tydlig som möjligt i dina instruktioner.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det noggrannhet som gäller, med dubbel Jungfru både i Sol och Måne så bli du väldigt strukturerad. En dag som passar bra för saker som är pilliga och tålamodsprövande eller saker som kräver sifferkänsla. Kvällen handlar om att röra på sig. Du har suttit en del och nu behöver du göra av med energi.

Vågen 23/9-22/10

Du måste bestämma dig för något idag och det är inte ett helt lätt beslut. Det är mycket i din vardag som kan komma att påverkas och en hel del faktorer att ta hänsyn till. Under den här dagen känner du att du utvecklas en hel del, det är nyttigt att utsättas för en viss press.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med att bli irriterad på en familjemedlem och den irritationen kan lätt leda till ett regelrätt bråk.Du vet att du borde vara den vuxna i den här situationen och agera moget, men risken är stor att du blir den mest drivande parten.

Skytten 22/11-21/12

Du startar veckan med en bra energi och en vilja att avsluta ett omfattande projekt på jobbet. Din inställning handlar om att driva på och se till att alla pusselbitar faller på plats. Kvällen blir lugn och lagom aktiv. Du är trött efter en ansträngande dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag ligger fokus på någon annan än dig själv, det kan vara att du tar hand om ett barn eller ett djur under stora delar av dagen. Det blir också en rolig och social inledning på veckan eftersom du mer eller mindre tvingas att aktivera dig. Kvällen handlar om god och lyxig mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar om att byta miljö för ett par dagar. Det kan ha med arbetet att göra eller en kortare privat resa. Det viktigaste är att du kan fokusera mer på dig själv och dina behov istället för att ta hand om alla andra. Det blir även dagar som bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag finns det en stabil grund från jord i ditt horoskop så passa på att göra saker som kräver envishet, tålamod och struktur. Idag kan du också få en hel del goda råd av en kollega med mer erfarenhet inom det område som du jobbar med just nu. Kvällen blir intressant och aktiv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons