Dagens horoskop söndag 28/1

27 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du väldigt kreativ och du skapar gärna med dina händer. Det kan vara allt från matlagning, en hobby till att plantera eller fixa i hemmet. Idag låter du dina mest galna idéer få blomma ut. Du brukar sällan ta dig tid att skapa eftersom du har så fullt upp, men idag tar du dig den tiden.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du gärna ute på äventyr. Det kan vara i skog och mark, i stadsmiljö eller i ett aktivitetscenter. Den här dagen handlar om att röra på sig, om frisk luft och om att möta människor med samma intressen som du har. Det blir en otroligt givande och rolig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är dags att adressera elefanten i rummet och det blir ingen lätt sak att ta upp. Både du och din vän har varit medvetna om att det finns en åsiktsdelning mellan er två men ingen har velat lyfta ämnet av rädsla för vart det kan leda. Sluta vara rädd, tro på er två och er förmåga att klara vad som helst.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar om att vila, njuta av nuet och ta in miljön omkring dig. Det blir en dag som bjuder på återhämtning, inspiration och en chans att ladda batterierna inför den kommande veckan. Idag får du höra häpnadsväckande skvaller om en bekant.

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om vardagslyx och om att unna sig. Du är kanske inte lika förtjust i det exklusiva som Oxen, men du kan vara både märkesnörd och kvalitets dyrkare när du sätter den sidan till. Under eftermiddagen träffar du en saknad vän. Ni hinner sällan ses nu för tiden.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen är som gjord för vinterns alla aktiviteter. Det kan vara allt från skidåkning, pulkarace till utflykt med varm choklad och nybakade bullar. Frisk luft och närheten till naturen får dig att må bra. Du glömmer vardagen och dina vanliga problem för en stund.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du vara med vänner och njuta av att kunna göra lite som du vill. Vågen älskar att vara spontan, men det finns inte så mycket utrymme för det i din vardag just nu. Därför bokar du in vissa dagar där du inte bestämt någonting i förväg, du håller det öppet helt enkelt.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det dags att ta tag i dina nyårslöften. Både de som du uttalat högt och de som du gett till dig själv i tysthet. Det kan vara att börja motionera, äta lite bättre, göra matlådor, eller att utveckla dina mer andliga sidor. Idag är en bra dag att grunda för nya goda vanor.

Skytten 22/11-21/12

Även söndagen handlar om den resa som du planerar att göra men nu är det med inriktning på ekonomin och hur mycket du kommer ha råd att spendera. Som Skytt blir du gärna frikostig både mot dig själv och andra vilket kan göra det svårt för dig att lägga upp ett sunt sparande.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen bjuder på en unik upplevelse och härliga miljöer men också på väntan och slentrian. Saker går inte riktigt som du planerat och du tvingas att fatta snabba beslut som kan komma att beröra flera personer än dig själv. Kvällen handlar om familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen är det släkten framförallt. Det kan vara kalas där ni firar någon. En söndagsfika med den äldre generationen eller bara häng med barn och djur som gäller. Det blir en aktiv dag som går fort. Det är den här typen av dagar som ger dig en positiv energi.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har stora planer den här våren och de kommer att kosta en hel del. För att kunna genomföra det här måste du ha en lång och hållbar ekonomisk plan. När det kommer till just hushållsekonomin brukar Fiskarna tröttna så fort de öppnar datorn, men idag är du mer motiverad än du brukar vara.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons