Dagens horoskop lördag 27/1

26 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du går in i en period då ekonomin styr mycket över vad du kan eller inte kan göra. Du känner dig begränsad, särskilt om du inte har byggt upp en budget som du kan luta dig tillbaka på. Idag är det dags att börja planera framåt, både när det gäller utgifter och sparande.

Oxen 20/4-20/5

Idag springer du på en person som du inte sett på evigheter. Det här är någon som brukade betyda mycket för dig och ert slumpartade möte kan väcka en hel del känslor. Försök att inte bli för nostalgisk, det fanns en anledning till att ni gick skilda vägar, kom ihåg det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om att göra så lite som möjligt vilket kan vara svårt för den rastlösa Tvillingen. Att bara sitta hemma och rulla tummarna är inte riktigt din grej, men ibland handlar det om att få det man behöver, inte det man vill ha. Du behöver koppla av.

Kräftan 21/6-22/7

Har du möjlighet reser du iväg den här dagen. Det kan bli en dagsutflykt eller till och med en övernattning. Du behöver hitta inspiration utanför din vanliga hemmazon. Det blir på många sätt en berikande och intressant dag. Kan du inte resa bort så letar du nya pärlor i din närmiljö.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag gäller det att göra rätt och vara noggrann. Även om det inte riktigt är ditt område med precision så kan du tycka det är kul att utmana dig själv. Du tvingar dig att vara tålmodig även när det kliar i hela kroppen. Kvällen blir makalös.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen blir en riktig familjedag. Du samlar gärna dina nära och kära kring en måltid eller en fika. För dig är mat ett sätt att visa uppskattning men också en muta att få alla att komma. Få personer kan slå din kokkonst när du vill briljera.

Vågen 23/9-22/10

Idag mår du betydligt bättre och du känner att du orkar aktivera dig lite mer. Idag passar du på att träffa en vän som du ser allt för sällan. Hen och du har glidit ifrån varandra, men du älskar fortfarande att ses, det är bara svårt att hitta tillfällen det passar för er båda.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en härlig dag där du gör saker som du tycker är både roliga och lite utmanande. Det blir en hel del skratt och dråpliga situationer, särskilt under eftermiddagen. Kvällen bjuder på värme, gemenskap och god mat. Du njuter av att vara social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag börjar du planera framåt, och då mer specifikt en resa. Det kan vara något med jobbet men troligtvis är det något som rör en semester. Det här är ingen enkel sak att få till, det är många pusselbitar som ska på plats innan det är dags att boka en biljett.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om att axla ett ansvar men också om att du tycker att det är kul att vara den som styr och ställer. Du upptäcker att du gillar att ha en ledande roll, men tänk på att sätta ned foten om vissa blir för självständiga. Det finns alltid personer som har svårt att lyssna på andra.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det den lilla familjen som är i fokus. Det kan vara din närmaste familj, eller dina närmaste vänner om din familj bor långt borta. Det blir en mysig dag där ni gör roliga aktiviteter tillsammans. Kvällen handlar om att se framåt, men också om minnen som ni skapat tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns begränsningar den här dagen. Hur gärna du än vill så kommer du inte kunna göra allt. Tänk på att ibland är det du önskar inte det som är det bästa för dig. Acceptera situationen så kommer du få en fin lördag trots allt. Lite skvaller sätter piff på dagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons