Dagens horoskop fredag 26/1

25 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag hamnar du i en situation där du ska socialisera med en hel del personer som du inte känner. Väduren är väldigt utåtriktad, men i vissa situationer kan till och med du bli överväldigad och då reagerar du med att bli tyst och tillbakadragen. Idag ska du försöka att pusha dig själv att vara social.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det ett lugnare tempo på jobbet och det innebär att du hinner med en mängd småsaker som annars brukar bli liggande. Det är en härlig känsla att kunna beta av den här typen av uppgifter. Kvällen handlar om familjen men den kan också bjuda på en spontan utgång eller aw.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har på något sätt gjort ett vad eller en utmaning med en vän och idag handlar det om upp till bevis. Du är en dålig förlorare, men i just det här fallet kan det vara bättre, i det långa loppet, att ta en förlust mot din vän än att tvinga fram en seger till varje pris. Tänk långsiktigt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du har lovat någon något och du vill verkligen göra det som är rätt, men just nu går det inte. För ditt eget samvetes skull bör du boka om och bok in en tid då du kan hjälpa din vän. Kvällen handlar om att ha kul, och att träffa spännande människor.

Lejonet 23/7-22/8

Du verkar planera en tillställning, fest eller middag för ett större gäng och du behöver lite råd och hjälp från en vän som har mer vana vid den här typen av aktiviteter. Tillsammans blir ni väldigt kreativa och hittar roliga och infallsvinklar. Det blir en bra fredag.

Jungfrun 23/8-22/9

Du sitter på värdefull information och du tänker se till att byta till att utnyttja den på bästa sätt. Du kan vara ganska smart i den här typen av situationer. När andra glatt springer med skvaller om vad de fått höra så synar du din kort och byter information mot information.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du stressad. Du upplever att det är omöjligt att komma ikapp med allt du ligger efter med. Ta det lugnt, du är varken den första eller sista som har legat nere för räkning under ett par dagar. Kvällen bjuder på ett oväntat nöje och ett spontant möte.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Som singel blir det här en bra dag då du tillåter dig att flirta med en attraktiv kollega. Du stjäl dig tid med hen och det känns härligt. Har du ett förhållande kan de här stulna ögonblicken ge dig dåligt samvete, hur oskyldiga de än är. Kvällen handlar om att vara spontan.

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du fira någon som du tycker mycket om. Det kan vara en födelsedag, men det kan också röra sig om att fira någon som har presterat eller blivit uttagen till något. Det blir en härlig dag och en underbar kväll där du får njuta av ett fantastiskt sällskap.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag så upplever du mycket på några få korta timmar. Det blir en inspirerande dag i en annorlunda miljö. Det här är en rolig och lite utmanande fredag där du återigen visar vad du är gjord av. Idag organiserar du något som flera personer får möjlighet att ta del av.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du utomhus lite mer än du egentligen har tid med. Du trivs i den friska luften och du njuter av att slippa sitta instängd vilket gör att du sannolikt smiter tidigare från jobbet eller tar en lite för lång lunch. Kvällen bjuder på god mat och lite annorlunda miljö.

Fiskarna 19/2-20/3

På fredagen möter du en person som du inte sett på länge och det spontana sammanträffandet ger hela fredagen lite extra glans. Du får en varm känsla i hela kroppen av att springa på hen igen. Kvällen handlar om nöjen och om att våga vara sig själv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons