Dagens horoskop torsdag 25//1

24 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag kan du fokusera på roliga saker istället för att öva dig på att bara finnas där. Det blir en härlig och energisk dag som går undan. Idag är du flirtig, utåtriktad och charmen själv. Få personer kan motstå dig när du är på det här humöret och du vet att utnyttja dina styrkor.

Oxen 20/4-20/5

Idag börjar du planera framåt för våren både när det kommer till ditt privatliv och till ditt arbete. Det blir en produktiv och kul dag där din chef tar sig tid för dig och hjälper dig att lägga upp en handlingsplan. Du verkar även få en utbildning inom ett nytt område.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du älskar vinteraktiviteter, men inte om det är för kallt. I regel kan Tvillingarna ha lite svårt att hantera extrem kyla oavsett vad du sätter på dig. Idag är du gärna utomhus om det finns tid och möjlighet. Du behöver den friska luften för att kunna tänka klarare.

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du ett frestande erbjudande som du givetvis bör överväga men kanske inte tacka ja till impulsivt. Du bör kolla upp lite mer exakt vad det innebär innan du hoppar på det här projektet. Kvällen blir intressant och informativ. Du lära dig en hel del nya saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen blir en genomgående stressig dag där du känner att du hela tiden ligger två steg efter. Inte ens när du får hjälp kommer du ikapp. Ibland finns det jobbiga dagar där allt blir fel från början. Det är bara att starta om från början igen imorgon.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag ska du sätta dig själv och dina intressen i första rummet och det kan du tycka är svårt. Försök att fokusera på vad det är du vill uppnå och inte vad andra människor förväntar sig av dig. Kvällen handlar om att röra på sig. Aktivitet får dig att må bättre och sova bra.

Vågen 23/9-22/10

Idag börjar du starta upp saker. Det kan vara att komma igång själv efter inledningen på veckan eller att starta upp saker på jobbet. Mycket den här dagen handlar om kontroll och om att skaffa sig kunskap. Kvällen bjuder på ett dilemma, här gäller det att välja klokt.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag lär du dig mycket. Det kan vara nya saker på jobbet, en kurs eller utbildning eller genom att träffa människor med en helt annan bakgrund som kan ge dig insikter och inspiration. Det blir en utvecklande dag som blir en bra kontrast till den övriga veckan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en glad och social person som de flesta tycker om och därför hamnar du sällan i en direkt konflikt, men det gör du idag och du blir väldigt upprörd. Du brukar inte reagera så här starkt på bråk, men det finns något hos den här personen som hela tiden triggar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag planerar du helgen, kanske åker du bort idag eller imorgon eller så har du en större aktivitet inplanerad de närmaste dagarna och det kräver en viss förberedelse. Det blir en rolig, social och aktiv dag där du visar att du är en person med en stark ansvarskänsla och bra koll.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag blir du erbjuden en bra lösning på ett dilemma som du har. Det handlar om något som du vill göra men som du inte kan delta i helt och fullt på grund av annat som du åtagit dig. Plötsligt så erbjuder sig någon att hjälpa dig med det här problemet och dagen blir riktigt lyckad.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir bra, du tycker om att pyssla och göra fint omkring dig. Under dagen tar du flera bra initiativ och du får en fin komplimang av en chef vilket gör dig lite extra glad. Hen brukar inte strö superlativ omkring sig. Kvällen handlar om att vara utomhus eller om fysisk aktivitet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons