Dagens horoskop onsdag 24/1

23 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det äntligen dags att göra något aktivt för att stötta din vän. Det kan vara en insats eller bara några väl valda råd, men äntligen känner du att du gör verklig nytta. Även om ditt stöd har varit ovärderligt de senaste dagarna så har du känt dig otillräcklig. Idag får du roliga nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du lite friare att styra över din dag och det gör att du kan fokusera på en familjemedlem eller släktings behov. Du kan smyga in kvalitetstid med den här personen, antingen via telefon eller genom en långlunch/fiskastund. Det blir en väldigt mysig onsdag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även onsdagen handlar om att lösa problem, men idag verkar det snarare röra sig om logistiska problem i din vardag. Här gäller det att vara villig att kompromissa och att kanske ge upp lite personliga intressen för en mer harmonisk vardag. Ibland måste man planera inaktiv tid.

Kräftan 21/6-22/7

Idag hamnar du i en lite mer offentlig situation som du kanske inte är helt bekväm med. Försök att ta plats och visa vad du går för. Du har så otroligt mycket att ge om du bara ger dig själv chansen att få briljera. Kvällen blir lite annorlunda men rolig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag söker du tips och råd från en mer erfaren person. Det kan vara en vän, kollega eller chef. Du tar tacksamt emot alla trix för att underlätta i vardagen, särskilt när det kommer till en knepig situation på jobbet. Du ogillar att behöva vara diplomatisk och dölja dina känslor, men ibland måste du det.

Jungfrun 23/8-22/9

Kan du vara utomhus blir det gär veckans bästa dag, men oavsett vart du är så blir det en härligt aktiv och rolig onsdag där du håller högt tempo utan att stressa för mycket. Idag träffar du en person som gör ett djupt intryck på dig. Hen har en fantastisk utstrålning.

Vågen 23/9-22/10

Idag börjar du känna dig lite bättre, men det är fortfarande segt i skallen. Om du kan väljer du troligtvis att vara hemma den här dagen också eller så går du och jobbar och konstaterar att du inte orkar så mycket. Kvällen blir lite roligare, då väntar ett samtal eller ett oväntat besök.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill du visa att du är en person som står vid ditt ord. Det kan vara en småsak som att lämna tillbaka något du lånat, betala en lunch som en kompis betalat eller ett mer omfattande löfte. Du är väldigt medveten om rätt och fel och du avskyr att känna att du står i skuld till någon.

Skytten 22/11-21/12

Idag är det viktigt att fokusera och det är något som du kan ha svårt med. Här gäller det att göra en sak i taget och inte ge upp innan du är klar med den. Ta gärna hjälp av en mer organiserad kollega, tillsammans kan ni lägga upp en strategi för dagen. Kvällen blir mysig och familjär.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag hänger du gärna med en familjemedlem eller släkting. Det kan vara större delen av dagen, över en lunch eller fika. Det viktiga är att ni får kvalitetstid tillsammans. Kvällen handlar om att göra saker som är viktiga för dig, det kan vara allt från en hobby till att träna eller umgås med en vän.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du ett erbjudande som inte är riktigt vad du önskat men det är ändå bra. Här måste du fatta ett rationellt beslut baserat på både din egen och andra personers bästa. Vattumannen bestämmer oftast med hjärtat inte alltid med sin logiska sida, även om den är starkt utvecklad hos dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det väldigt stressigt, det är mycket att hålla i huvudet och mycket att göra. Fisken är inte den mest organiserade personen, men du är bra på att visa att du vill och du försöker. Idag får du erbjudande om att ta mer ansvar, våga tro på dig själv. Du klarar allt du vill.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons