Dagens horoskop tisdag 23/1

22 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även under tisdagen får du trycka undan din vilja till aktiv hjälp. Väduren är en handlingskraftig person som ogillar att vara ett passivt stöd, men det är just vad din familjemedlem/vän behöver i det här skedet. På kvällen behöver du göra något bara för dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det fokus och detaljer som gäller. Det kan göra dig lite irriterad om det blir för mycket planerande och för lite action. Du är inte lika strukturerad som ditt systertecken Jungfrun och därför har du svårare att sitta still på långa planeringsmöten. Du blir rastlös.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag gäller det att vara vaken på detaljer. Det händer mycket på jobbet just nu så det gäller att du hänger med i svängarna. Mycket den här tisdagen fokuserar på att söka upp problemområden och försöka komma tillrätta med dem. Det blir en utmanande dag på många sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Även under tisdagen åker dina känslor berg och dalbana med dig. Du läser in mycket i andra personers beteende och i vad de säger men det är inte alls säkert att de underliggande meningar du uppfattar finns där. Ibland menar personer exakt vad de säger, varken mer eller mindre.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen är du fortfarande rätt så håglös. Du är varken arg eller sur, bara omotiverad. Vad du behöver är att bryta mönstret och att komma ut under dagens ljusa timmar, särskilt om det är sol. Lejonet kan bli deprimerad om du får för lite sol.

Jungfrun 23/8-22/9

En chef vill diskutera din framtid och du blir förvånad över hur positivt hen ser på din insats. Det du upplever som ett mediokert engagemang höjer hen till skyarna. Du börjar inse att du faktiskt är riktigt bra på det du gör och att någon vill investera i din framtid.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen mår du varken bättre eller sämre än på måndagen så det är samma sak som gäller idag. Vila så mycket som möjligt och boka av allt som inte är ett måste. Kvällen bjuder på ett saftigt skvaller och det kan pigga upp dig lite, det är kul att höra vad som händer utanför din egen bubbla.

Skorpionen 23/10-21/11

För att tisdagen ska bli en bra dag bör du planera vad du ska göra den här dagen och vad du kan prioritera bort för tillfället. Om du försöker hinna med allt så kommer du troligtvis bara bli stressad. Organisation är inte din starkaste sida, särskilt inte nu när det är så mycket vatten i ditt tecken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På tisdagen är du lite mer effektiv och det är skönt, men du har lite dåligt samvete över hur segt det gick under gårdagen. Tänk inte på det. En ny dag med nya möjligheter så stryk ett streck över gårdagen. Kvällen blir rolig och inspirerande på flera olika sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag sätter du nya goda och sunda vanor. Det kan vara att helt avstå från alkohol, att äta nyttigare och träna mer. De här målen är dina privata åtaganden, sedan har du även lagt upp en strategi för ditt arbete. Du har en stark vilja att komma framåt och då krävs det en plan.

Vattumannen 20/1-18/2

Även tisdagen kretsar kring den resa som du funderar på att göra. Det blir en ganska jobbig dag men också väldigt informativ. Att anpassa sig efter andra är inte din grej, men det är nyttigt för dig att pröva på. Kvällen handlar om att träna och om att göra saker med en familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att acklimatisera dig till nya förhållanden och tack vare vattnet i ditt horoskop så går det smidigt. Du följer med strömmen och du fattar inga förhastade beslut, det är snarare så att du helt undviker att fatta beslut. Kvällen blir rolig, social och aktiv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons