Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 22/1

22 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Veckorna går alldeles för fort och du inser att det snart är februari men du har inte tagit tag i dina nyårslöften ännu. Utåt sett ger Vädurar sällan nyårslöften, det är daterat. I smyg har du ändå satt upp en massa nya mål och det är dags att komma igång med dem.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen har sprungit iväg och du skulle önska att du hade minst en vecka till för att hinna med allt du vill göra. Kanske ska du ta och tona ned din ambitionsnivån en smula. Gör det du måste men ta dig också tid att slappa och bara njuta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att komma till tals och om att uttrycka sina åsikter. Du brukar vara väldigt verbal så för dig är det sällan ett problem, men nu när du har en negativ influens från Merkurius har du svårare att hitta rätt ord på det du känner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att våga känna efter. Det är en lavin av känslor inom dig och du orkar inte riktigt sortera i alla känslor just nu. Ta lite i taget. Att erkänna dina känslor kan vara ett första steg, du brukar sopa dem under mattan i vanliga fall.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du stark, idag är du oslagbar precis som i sången. Du kan göra vad du vill, det enda du måste räkna ut är vad det är du vill göra. Under den här dagen får du kontakt med en person som har en underbart härlig syn på det mesta i livet.

Jungfrun 23/8-22/9

Du arbetar för att slippa jobba så hårt, något som är fullkomligen logiskt för dig men förvirrande för andra. Du vet att kontroll och organisation tar tid att skapa men underlättar när väl ramverket är på plats och det är det du vill uppnå.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att försöka få ordning på din ekonomi. Vågen är en ganska impulsiv person som ogillar planer på pensionssparande och och långsiktigt tänkande. Visst har du mål, men de är ofta ganska nära i tiden. Idag får du tänka tvärtom.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handlar om att låta andra bli inspirerade av dina idéer. Du kan vara rätt så hemlighetsfull när det kommer till dina visioner, men idag ska du dela med dig av dem. Du kommer att märka att du får igen inspiration på samma sätt som du ger.

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen försöker du få bukt med ett litet men irriterande problem som du har. Du har försökt sopa det hela under mattan, men problemet har en tendens att krypa fram igen vid de mest olämpliga tillfällen. Kvällen är väldigt aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att du faktiskt inte har något att bevisa utan att det finns andra som måste bevisa att de är bättre än dig. Det är ganska skönt att slippa pressen på sig och det gör att du kan slappna av och faktiskt prestera på topp.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här söndagen är du gärna utomhus eller ägnar delar av dagen åt ett nytt projekt som du har. Du tycker att det är kul att jobba praktiskt så det här projektet är antagligen något som kräver lite mer fysiskt arbete. Kvällen blir trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du satsar på att säga sanningen så som du ser den och du upptäcker till din förvåning och du och din vän inte alls tolkat saker på samma sätt som du har. Det är bra att ni börjar öppna upp er både när det kommer till era känslor och era värderingar.