Dagens horoskop måndag 22/1

21 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det verkar finnas problem eller någon som har det jobbigt inom din familj eller i din närmaste krets. Måndagen handlar mycket om att bara lyssna och finnas där. Instinktivt vill du komma med råd och aktiv hjälp, men just nu behöver hen bara någon som hör vad hen säger.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite upp och ned känslomässigt den här måndagen. Egentligen vet du inte vad det är som är fel, men du känner dig lättrörd och blir ledsen för små motgångar. Det här är en starkare influens som påverkar dig men de goda nyheterna är att den går över snabbt-

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en kollega som mår dåligt och du tar dig tid och har ett väldigt tålamod med hen idag. Tvillingarna är inte alltid empatiskt lagda, men just den här personen väcker något inom dig som får dig att vilja ta hand om hen. Kvällen blir aktivt och kanske lite sportig.

Kräftan 21/6-22/7

Det är dubbelt Kräfta i ditt tecken just nu och det gör dig extra känslig och emotionell. Du kan vara väldigt mottaglig för kritik och reagera starkt på feedback. Försök att skilja på sak och person. Allt är inte riktat mot dig personligen utan det handlar om konstaterade sakfel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det kan vara mörkret, det kan vara kylan eller en kombination av båda som gör dig in i själen trött just nu. Du orkar inte ta tag i saker och du känner dig omotiverad både hemma och på jobbet. Helst av allt skulle du stanna i sängen om det gick. Vad du behöver är främst dagsljus.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag hoppar det alla möjliga grodor ur din mun. Du försöker att skärpa till dig, men det blir nästan ännu värre. Det handlar om att du säger vad du tänker rakt ut, utan filter och det kan reta upp en del människor omkring dig. Försök att tänka innan du öppnar munnen idag.

Vågen 23/9-22/10

Du börjar veckan med att känna dig sådär. Det är inget vidare att vakna en måndagsmorgon och inte vara pigg, varken i huvudet eller i kroppen. Här gäller det att ta hand om dig själv. Antingen stanna hemma om det är riktigt illa, eller ta det lugnt på jobbet. Lyssna på kroppen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du jagar upp dig lätt under den här måndagen. Visst kan det vara mycket att göra, både privat och på arbetet, men inte mer än du kan hantera det. Om du stressar upp dig blir du sannolikt mindre effektiv än om du bara kör på utan att fundera så mycket. Kvällen kan bli riktigt trevlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag har du en sådan där jobbig tvärtemot dag då du inte kommer framåt. Hur du än försöker så hopar sig uppgifterna över dig och du betar bara av ett fåtal på din långa, långa lista. På kvällen aktiverar du dig gärna fysiskt. Du behöver få komma ut och röra på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen har du möjlighet att lägga upp ditt arbete eller studier lite efter eget huvud. Det blir en bra dag där du börjar planera för våren. Något har hänt förändrar vissa saker den närmaste tiden. Idag anpassar du ditt schema efter den nya inriktningen ditt liv plötsligt tagit.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har lite svårt att få ihop en resa med din vardag. Det är inte bara sig själv det handlar om, utan det är även andra personer inblandade som kommer att bli berörda och som måste kolla upp att det går. Att inte bara kunna göra som du vill stressar upp dig rejält, men det är också nyttigt för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med extra mycket vatten i ditt horoskop. Vatten är bra när det kommer till att anpassa sig och att jobba i grupp, men det kan också göra dig känslosam och väldigt velig. Det här är en dag då du bör undvika stora beslut för det kommer att bli jobbigt att bestämma sig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons