Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 21/1

21 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

på lördagen umgås du gärna med familj eller vänner. Det blir en lugn och skön dag som fokuserar på en hobby eller på sport. Dagen handlar om att vara i grupp och om att slappna av tillsammans med människor du älskar. Kvällen handlar om god mat.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra lördag även om du har en del saker som du måste hinna med. Du behöver få mycket gjort innan du kan slappna av helt. Dagen handlar om en dröm, om att diskutera men också om gemensamma mål, både här och nu och i framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara rätt bra på att göra ingenting och idag är det en bra kvalitet. Efter en hel vecka av tveksamheter och ånger så känner du att du inte vill fatta ett enda beslut till. Du glider med strömmen och njuter av att andra tar kommandot.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen försöker du få till en hög mysfaktor hemma. Det kan vara att du tar bort julen, att du köpt lite ny heminredning eller att du kör en ordentlig städning. Du är inte den mest ordningssamma personen, men idag verkar du vänta finbesök.

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen försöker du få koll på en massa olika detaljer. Du avskyr egentligen att behöva gräva ned dig i småsaker, men du ser inget annat val i nuläget. Den stora bilden är klar och nu behöver du delmål som underlättar att nå dit du vill.

Jungfrun 23/8-22/9

Du vill inte ta ett större lån eller göra av med en massa pengar idag, ändå är det precis det du står och överväger. Du har fått ett drömerbjudande, men det kräver en del investeringar från din sida. Frågan är om du inte behöver lite mer tid att fundera på saken.

Vågen 23/9-22/10

Det är svårt att komma överens med vissa personer just nu. Det finns för mycket i bagaget mellan er för att du enkelt ska kunna släppa allt och gå vidare. Det är bara att inse att vissa förhållanden har ett bäst före datum och den här relationen kanske har uppnått det.

Skorpionen 23/10-21/11

Du står på dig emot en väldigt stark och övertygande person. Det gör dig stolt att kunna stå upp för dig själv, samtidigt som du är rädd att du tänkt helt fel. Lita på din egen kunnighet och din förmåga att fatta rätt beslut vid rätt tillfälle.

Skytten 22/11-21/12

Idag har du lust att inte göra någonting medan dina vänner, familj eller partner vill aktivera sig. Det här kan leda till en konflikt mellan er eftersom ni inte kan låta varandra få göra det ni vill. Frihet är en viktig del av en relation, våga vara ifrån varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen blir krävande, kvävande men också väldigt utmanande och bra. Du känner ångest som byts mot stärkt självförtroende och en ny, tilltagande insikt om att du faktiskt är en person att räkna med. Idag får du massor av beröm för en insats som du gör.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska lugn lördag där du ägnar en hel del av dagen åt en hobby som du har. Just friheten att kunna spendera dagen som du vill är värdefull, samtidigt så vill du umgås med familjen eller vännerna. Kvällen handlar om god mat och skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du gärna utomhus. Om vädret tillåter ägnar du dagen åt sport eller en hobby där det är mycket frisk luft inblandad. Den här dagen behöver du fundera över ett val som du står inför och det gör du bäst när du är praktiskt och fysiskt aktiv.