Dagens horoskop söndag 21/1

20 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag ger du dig ut på äventyr. Det kan vara att upptäcka nya områden eller bara spendera tid i naturen. Det viktigaste är att miljön är ny och att du har mycket aktiviteter inplanerade. Väduren gillar att hålla igång, oavsett om det är på jobbet eller privat.

Oxen 20/4-20/5

Även söndagen handlar om familjen men idag kan det röra sig om en konflikt, ett val och även en fantastisk möjlighet. Även om det är mycket upp och ned den här dagen så slutar den positivt med en glad och enig familj. Ni kan ha rätt så livliga diskussioner hemma mellan varven.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter den härliga naturnära dagen igår vill du ha lite mer stadsmiljö omkring dig idag. Det kan vara en lunch med dina vänner, en fika med mamma eller mormor eller varför inte en romantisk promenad med din käraste. Den här dagen får du nyheter av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du höra saker som kan förändra dina planer framöver. Det viktigaste är att inte bli besviken utan att försöka se möjligheterna istället. Om du tänker efter så kommer du att inse att det här är det bästa som kunde hända dig i det långa loppet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du en bra och harmonisk dag att se fram emot. Du behöver den här dagen för att ladda inför nästa vecka och bara samla krafter inför vardagen igen. Idag gör du gärna saker som du tycker är roliga. Det kan vara en hobby, en fysisk aktivitet eller att bara umgås med en vän.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen passar bra till lite konstnärliga nöjen som att besöka ett museum, gå på en utställning eller kanske skapa själv. Du umgås med en vän och tillsammans tar ni chansen att skvallra lite om livet i allmänhet och era problem i synnerhet.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om familjen och dina nära och kära. Det blir en bra dag även om det kan uppstå en viss irritation och smågräl under eftermiddagen när alla är trötta och kanske hungriga. Det bästa för att hålla den här typen av konflikter på halster är att se till att det finns mat.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen ägnar du åt saker som du måste göra men som du inte hunnit med, det blir en ganska enformig, men på sätt och vis tillfredsställande dag. Det är skönt att kunna beta av en diger lista och känna att du faktiskt kommit ikapp. Kvällen handlar om lite vardagslyx.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På söndagen sätter du familjen i första rummet. Det är viktigt för dig att kunna ta hand om de dina. Det blir en mysig och kärleksfull dag där du gärna är utomhus. Har du ingen nära familj kan dina vänner fungera som substitut. På kvällen har du möjlighet att göra ett val rörande sommaren.

Stenbocken 22/12-19/1

Det har varit lite si och så med hälsotänket under julledigheterna men idag försöker du börja sätta rutiner igen. Det kan vara allt från att komma igång med träning till vad du äter och hur mycket du tittar på telefonen eller tv:en.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag testas ditt tålamod ett flertal gånger. En person i din närhet försöker tänja på de gränser som är satta och du är inte på humör att ha den här typen av diskussion. I situationer som dessa är det viktigt att du är konsekvent och att du inte viker ned dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här söndagen handlar om utomhusaktiviteter och om att ta till vara på de ljusa timmarna på dagen. Du är egentligen ingen traditionell vintermänniska, men det finns vissa aktiviteter som du kan tycka är trevliga och det är dem du ägnar den här dagen åt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons