Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 20/1

20 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Det finns en del frågetecken kring den här dagen. Det är saker som du måste reda ut innan du kan komma vidare inom ett visst projekt. Här gäller det att tålamod, men framförallt gäller du att du tänker praktiskt och inte agerar överilat.

Oxen 20/4-20/5

Det är fredag och det för med sig en härlig energi som du gillar. Alla är alltid gladare och mer motiverade på fredagar. Under den här dagen får du ett annorlunda och lite roligt uppdrag. Du lär dig nya saker och du känner på riktigt gott humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Ibland blir det lite väl uppenbart varför vissa personer gör och säger vissa saker. Idag möter du en person som försöker ställa sig in och det är både smickrande och lite avskräckande på samma gång. Du vet inte riktigt hur du ska reagera.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar mer om kvällens aktiviteter än dagens. Dagen är själva verket en transportsträcka till något som du finner betydligt intressantare. Som singel tycks den här kvällen handla om någon som du inte kan sluta tänka på trots att du försöker.

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen försöker du slappna av. Det är slutet på veckan och du har antagligen lite skön ledighet att se fram emot. Vad du behöver är vila så försök att inte boka in en massa aktiviteter den är helgen. Den var länge sedan du latade dig en hel helg.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara öppen för det nya och att inte haka upp sig på detaljer, två saker som kan vara ganska svårt för den vanebundna och detaljälskande Jungfrun. Du får verkligen lägga band på dig själv för att inte snöa in på intressanta men oväsentliga saker.

Vågen 23/9-22/10

Du tar en bildlig eller faktisk omväg idag och det kan visa sig vara ett genidrag. Plötsligt snubblar du över en lösning på en hel del av dina problem. Du börjar nästan tro på ödet eller i allafall en välvillig slump. Kvällen handlar om att tänka framåt.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill du visa att du kan både vara aktiv och passiv på samma gång. Du är drivande inom ett visst projekt, samtidigt vill du släppa fram andra förmågor och det gör du genom att ta ett kliv tillbaka. Hela dagen handlar om balans.

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara ganska giftig i dina kommentarer utan att du egentligen menar något illa. Det handlar om att du själv kan ta ganska mycket utan att bli ledsen eller upprörd och då förväntar du dig samma sak av andra. Tänk på att alla inte är lika hårdhudade som du är.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill inte vara i centrum idag men ändå lyckas du hamna där. Du har på något sätt blivit stjärnan alla vill hänga med. Det här är en ovanlig och lite obekväm roll för dig. Slappna av och njut av den beundran du får, du har förtjänat den.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du bli klar med dagens arbete så fort som möjligt. Du har planer för helgen och du vill att det ska bli helg tidigt. Dagen handlar också om drömmar, om visioner och om att dela med sig av sina tankar med sin familj. Det blir en bra fredag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du satsar stort men vinner litet idag. Det kan bero på att du tänkt fel från början. Det projekt som lovade så mycket har visat sig kostsamt i både tid och pengar. Tänk på det som en värdefull läxa. Nästa gång vet du hur du ska agera i en liknande situation.