Dagens horoskop lördag 20/1

19 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Den här lördagen passar bra till att göra saker med dina händer. Det kan vara praktiskt arbete, en kreativ hobby eller något mer konstnärligt. Det blir en dag som ger dig mycket positiv energi. Att ha en stund för dig själv i den här jäktiga världen är värdefullt.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det familjen framför allt. Det har varit lite splittrat den senaste tiden och nu känner du ett behov av att få umgås. Det här kan innebära ett restaurangbesök eller en hemmakväll med brädspel och skvaller. Oavsett vad du hittar på så blir det mysigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om naturnära aktiviteter såsom att åka skidor, promenera, åka skridskor eller kanske grilla korv. Det blir en härlig och energigivande dag där den friska luften har en positiv inverkan på din sömn. Den senaste tiden kan du haft svårt att sova på kvällen, men inte idag.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen har du en mängd idéer som du vill få igång och det passar bra eftersom dagen för övrigt verkar ganska lugn. Tillåt dig att fokusera på dina egna idéer och låt kreativiteten flöda. Kvällen bjuder på ett väldigt intressant och lång samtal.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du lite vresig och du tenderar att starta diskussioner som innehåller ämnen som du vet lätt retar upp andra. Du är ute efter att provocera, medvetet eller omedvetet. Det får dig på bättre humör att se andra personer bli arga och frustrerade. Kvällen blir bättre men ganska lugn.

Jungfrun 23/8-22/9

Är det vackert väder är du gärna utomhus den här dagen. Du behöver få frisk luft och sol för att ladda batterierna. Det blir en härlig dag som bjuder på vintriga nöjen och spontana infall. Kvällen handlar om att umgås med familjen och att njuta av stunden.

Vågen 23/9-22/10

Idag kan du uppleva vissa situationer som jobbiga och du tenderar att se saker negativt. Ta ett steg tillbaka och försök att se det positiva i varje sak som händer, då kommer du få en betydligt roligare dag. Idag får du nyheter som kan komma att påverka din ekonomi.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag verkar du må bättre och då vill du komma hemifrån. Du blir rastlös av att vara för mycket inomhus. Idag passar det bra med klassiska vinteraktiviteter. Genom att vara utomhus kan du också hålla ett större avstånd till andra så att du inte råkar smitta någon av misstag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På lördagen tar du hand om dig själv. Det är ofta du glömmer bort att du själv har behov av att bli ompysslad och om ingen annan gör det så är det upp till dig att skämma bort dig själv. Det blir en härlig dag fylld av aktiviteter som du uppskattar. Kvällen handlar om en middag eller en utekväll med vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen fokuserar uteslutande på dig och dina behov. Det blir en härlig dag där du bestämmer, och du tar tillfället i akt att sätta dagens agenda oavsett om det rör aktiviteter eller mat. Kvällen bjuder på mys, en upplevelse och massor av skratt och dråpliga situationer.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du överraska en familjemedlem. Det kan vara ett firande av något slag eller så vill du bara visa hen hur mycket hen betyder för dig. Lördagen fokuserar helt och hållet på den här personens önskemål men också på den överraskning som du förberett.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lovat att ställa upp på något och idag vill du inte. Du försöker backa från ditt löfte men du inser snart att din släkting eller vän kommer att bli väldigt besviken om du inte ställer upp. Peppa dig själv istället, det kommer att bli kul bara du ger det en chans.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons