Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 19/1

19 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Du tar till väldigt stora gester för att imponera idag. Det finns en person som du vill ska lägga märke till dig och du gör ditt yttersta för att märkas. Hen är en person som ofta finns i dina tankar och som du vill lära känna bättre. Kvällen blir intressant.

Oxen 20/4-20/5

Idag vill du en massa saker och det är inte säkert att tiden räcker till för alla förändringar som du vill göra. Kanske är det bättre att börja med små, små steg. En liten förändring kan leda till storhet längre fram. Du behöver bara ha tålamod.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Att tvivla har blivit en del av din vardag den här veckan och det tycker du är jobbigt eftersom du av naturen är en ganska bestämd person, i alla fall när det kommer till ditt arbete. Idag uppstår flera situationer som gör dig osäker och det skapar en del problem.

Kräftan 21/6-22/7

Att vara på topp jämt kan låta som en dröm men sanningen är den att ingen är det men vissa personer är bättre på att ge ett sken av att ha kontroll. Idag känner du att en viss situation håller på att glida dig ur händerna och du blir frustrerad.

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen blir intensiv och stressig. Du har inte så mycket energi just nu så du hanterar inte den här typen av påfrestningar så bra som du annars brukar göra. Det bästa du kan göra av situationen är att säga nej när det blir för mycket.

Jungfrun 23/8-22/9

Du undersöker flera olika alternativ idag och det är bra. Genom att öppna upp dig för andra möjligheter ger du dig själv en bättre chans att lyckas. Det är när du enbart fokuserar på ett mål som du brukar kunna få problem. Kvällen blir aktiv.

Vågen 23/9-22/10

Ingen kan göra något åt den situation som du befinner dig i utom du själv. Du har målat in dig i ett hörn och nu kan du antingen vänta eller acceptera att du får göra om vissa delar av projektet. Valet ligger på dig och du ska inte skjuta över det på någon annan.

Skorpionen 23/10-21/11

Under torsdagen försöker du hitta en möjlighet att komma ut ett par timmar på dagen. Du har märkt att frisk luft och utomhusaktivitet gör dig piggare. Oavsett om det blir en promenad på lunchrasten eller om du kan vara ute med jobbet så kommer det att ge dig energi.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att säga ja fast du så gärna vill. Det är en kombination av stolthet och frihetslängtan som får dig att sätta dig på tvären trots att det här erbjudandet är precis vad du behöver i nuläget. Försök att agera praktiskt för en gångs skull.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om nervositet, känslor och en viss upprymdhet. Det blir en rolig dag där du både gör bort dig och charmar din omgivning totalt. Det är egentligen genom att du vågar vara dig själv som du vinner så mycket den här torsdagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör den här torsdagen. I helgen händer något som du ser fram emot. Det kan vara en hobby, att du åker bort på en kortare resa eller bara att träffa vänner. Oavsett vad du planerar så förgyller det vardagen en smula.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen handlar om att skapa ramar, något som du egentligen ogillar men som du i det här fallet ser nyttan av. Genom att vara väldigt fyrkantig i ditt sätt att resonera så kan du skapa kontroll och struktur. Kvällen handlar om att fira något eller någon.