Dagens horoskop fredag 19/1

18 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att ha kul och om att umgås, antingen med vänner, familj eller kollegor. Det blir en spontan dag som har ett lekfullt drag över sig. Kvällen handlar om att ha kul och att inte bry sig så mycket om vad andra tycker och tänker. Var dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Oxar är sällan spontana men nu kommer det in en sensuell influens som gör dig mer mottaglig för att hitta på saker impulsivt, särskilt med personer som du inte känner så väl. Det blir en rolig dag som innehåller ett tävlingsmoment och en härlig kväll som kan bjuda på en flirt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du väldigt jordnära i ditt sätt att jobba och det innebär att du hellre gör praktiskt arbete än teoretisk. Måste du jobba med siffror kan du lätt bli frusterad och otålig. Kvällen handlar om att hitta tillbaka till en vänskap som har gått igenom lite väl mycket den senaste tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du massa småsaker som du behöver avsluta och det gäller att göra det på rätt sätt. Var inte överallt på en gång, utan försök att tänka mer systematiskt. Under eftermiddagen kan du smita tidigare om du har tur. På kvällen lämnar du utrymme för att kunna vara spontan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag stressar du en hel del och det gör paradoxalt nog att du inte hinner med särskilt mycket. Lejonet är inte i sitt esse under press. Du jobbar bättre när du känner dig fri att göra lite som du vill. Kvällen bjuder på spontana nöjen med dina vänner.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag möter du många nya människor, men du kan också råka springa in i en person som du inte är känslomässigt klar med ännu. Det här kan bli en frustrerande upplevelse som fortsätter in på kvällen. Se upp med känslor som svartsjuka, avund och ilska.

Vågen 23/9-22/10

Idag händer det mycket och det är snabba puckar som gäller. Försök att vara så alert du kan, hinkvis med kaffe kan vara ett sätt att behålla skärpan den här dagen. Trots all stress och det höga tempot blir det en bra och rolig dag. Kvällen handlar om att möta en familjemedlems behov.

Skorpionen 23/10-21/11

Även fredagen handlar om att stå upp för dina åsikter, men idag tar du snarare en person i försvar än ett projekt eller en idé. För dig handlar det om att stå på den svages sida oavsett om du håller med hen eller inte. Det är en principsak. Kvällen blir intressant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även om du mår bättre idag så ska du inte stressa. Kan du, så var hemma en dag till och tillåt dig att vara sjuk, om du ändå släpar dig till arbetet så ska du ta det lugnt och bara göra det nödvändigaste. Unna dig en tidig kväll tillsammans med en favoritfilm eller bok.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen har allt. Den blir rolig och social. Du får nyheter om en vän som kanske är utomlands eller jobbar på en annan ort. Du passar även på att umgås med en eller flera personer som du inte träffar så ofta. Det kan vara barndomsvänner eller skolkompisar.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag försöker du vara så effektiv som möjligt för att kunna smita från arbetet något tidigare. Du är i desperat behov av helg och du vill vara fri att ta till vara på eftermiddagen utan att arbetet kommer emellan. En spontan AW kan stå på agendan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en vän som du inte umgås med just nu eftersom ni har glidit isär, men hen finns ofta i dina tankar och idag gör du slag i saken och kontaktar hen. Det visar sig att din vän tänkt på dig lika mycket som du på hen och ni bestämmer att ses. Kvällen handlar om att utmana dina sinnen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons