Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 18/1

18 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att veta saker. Ibland kan du framstå som förvirrad och att du inte har riktig koll. Idag måste du vara på topp för mycket som händer den här dagen kan påverka din framtid på ett väldigt direkt sätt. Prova med att fundera innan du agerar.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en liten paus i det vanliga. Oavsett vilka uppgifter som väntar den här dagen så blir det lite annorlunda. Du känner dig mer positiv än du gjort på länge och arbetat går både smidigare och är roligare nu för tiden. Kvällen handlar om en sanning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har problem med ekonomin just nu. Det handlar egentligen om ett större inköp som du vill göra men som du inte riktigt har råd med i dagsläget. Idag får du möjligheten att tjäna lite extra pengar men det kommer att ta både tid och energi i anspråk.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att träffa människor som är på samma nivå som du är. Det kan vara samma plats i livet eller personer som delar dina värderingar. Det blir en dag där du känner att du hittar hem för första gången på länge. Kvällen handlar om fysisk aktivitet.

Lejonet 23/7-22/8

Du sätter ribban högt idag, men frågan är om du har energi nog att fullfölja dina planer. Just nu finns det mycket vilja men sämre med ork i ditt tecken. Ditt humör pendlar en del från dag till dag men just nu är det i allafall på topp. Kvällen blir lugn.

Jungfrun 23/8-22/9

Du förutsätter en massa saker och det kan ställa till problem eftersom förutsättningar har en tendens att ändra sig. Vad du måste inse är att det blir enklare för dig om du är en smula mer flexibel i ditt tänkande.

Vågen 23/9-22/10

Just nu accepterar du det mesta som händer i ditt liv ganska föutsättningslöst vilket underlättar både för dig själv och för andra. Du glider med i vardagen utan att planera för mycket. Du försöker du leva mer i nuet och njuta av att vara här och nu.

Skorpionen 23/10-21/11

Ibland förtjänar du en paus och idag är en sådan dag då du antingen kan dra ned på tempot lite, smita tidigare eller kanske inte arbeta alls. Oavsett blir det en bra onsdag som ger dig energi och motivation. Kvällen handlar om en gammal konflikt.

Skytten 22/11-21/12

Du förutsätter att en kollega vet mer än hen gör vilket ställer till problem. Även om den här personen är lättlärd och klipsk så har hen inte samma insikt och erfarenhet som du har. Du måste sakta den tempot lite när du jobbar med hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en annorlunda dag där du överraskar dig själv med att göra något som du inte brukar göra. Genom att utsätta dig själv för en obekväm men lärorik situation så lär du dig mycket om ditt eget sätt att reagera under stress.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra onsdag där du lyckas med att få envisa människor att komma till någon slags kompromiss. Du kan vara både charmig och övertygande på samma gång, men under den lättsamma fasaden har du en vilja av stål, särskilt idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir frustrerad både på dina kollegor och dina arbetsuppgifter idag. Ibland känner du dig väldigt ensam och idag är det en sådan dag som du känner att det inte finns någon att ventilera dina tankar med. Kvällen kretsar kring familjen.