Dagens horoskop torsdag 18/1

17 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen hamnar du i en jobbig situation där du tvingas in i en situation som du inte är bekväm med och du blir tvungen att ta ett beslut som du anser att du inte har underlag för. Det som är bra är att du är kapabel att göra en bedömning av situationen och fatta beslut trots din osäkerhet.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en konflikt på jobbet som håller på att blossa upp rejält och du tycker att det är lite kul att iaktta den på avstånd. Du vill inte lägga dig i men det innebär inte att du vill vara ovetande om vad det är som händer. Oxen är väldigt nyfiken av sig. Kvällen blir intressant och informationsrik.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det mycket som står på spel. Det är inte bara dig själv du vill bevisa något för, det finns andra som du vill imponera på. Det här kan röra sig om allt från en arbetsuppgift till en tävling av något slag. Kvällen blir intressant och väldigt utdragen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen bjuder på roliga upplevelser och kanske ett och annat intressant möte. Mycket den här dagen kretsar kring människor och relationer. Du håller sakta på att bygga upp ett yttre nätverk och en inre krets, något som du visar idag. Under hela den här dagen är du både fokuserad och social på samma gång.

Lejonet 23/7-22/8

Vill du få ut det mesta möjliga av den här dagen så ska du vara öppen och lägga dina fördomar på hyllan. Det här är en dag då du lär dig av personer som du instinktivt inte tycker om eller som du upplever som främmande. Genom att ha ett öppet sinne kommer du att se saker på ett nytt sätt.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag startar du gärna gräl omedvetet. Du är ilsken och du behöver någon att ösa din irritation på. Se bara upp så att du inte väljer ett oskyldigt offer till din frustration. Under dagen väntar nyheter som har med en resa och semester att göra. De här nyheterna kan förändra vissa planer som du har.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om val, men bara bra val och beslut. Allt är till din fördel, det gäller bara för dig att överväga vad som är mest gynnande för dig både kortsiktigt och längre fram i tiden. Ta gärna en vän till hjälp, hen kan få dig att se på “problematiken” lite annorlunda.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är ett passionerat tecken och du kastar dig gärna in i projekt eller aktiviteter som tilltalar den här sidan. Idag slåss du bokstavligen för något som du tror på men dina kollegor eller din chef inte kan se samma potential i. Kvällen blir spontan och trevlig.

Skytten 22/11-21/12

Idag ska du lyssna på din kropp. Om den säger stanna hemma och vila så ska du göra det. Världen går inte under för att du är sjuk några dagar. Det mesta går att skjuta på och det som inte kan skjutas upp kan någon annan göra istället. Unna dig känslan att kunna känna efter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du står inför ett dilemma. Du har fått ett väldigt frestande erbjudande, men du vet att om du tackar ja måste du avstå från något som du lovat en vän att göra. Din vilja att få testa det här brottas med din lojalitet och din plikttrogna sida. Det blir inget enkelt val.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här torsdagen börjar du planera din resa lite närmare. Det kan vara något du gör själv men troligtvis har det med ditt arbete att göra och därför måste du prata ihop dig med andra personer som också är inblandade i samma projekt. Kvällen kretsar kring en familjefråga.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen bjuder på mycket nytt och du suger åt dig som en svamp. Den senaste tiden har det varit ganska monoton på din arbetsplats. Det har inte hänt så mycket och nu när du får chansen att testa på lite nya uppgifter så kastar du dig över dem. Idag får du nyheter om en vän.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons