Dagens horoskop tisdag 17/1

16 jan, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir ganska intensiv men samtidigt har du kul och då gör det ingenting att det är lite jobbigt. Den här dagen handlar om att visa vem du är och vad du går för. Kvällen blir lugnare, då tycks du fokusera på en hobby eller en sport som du älskar.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar helt om en annan person. Det kan vara en vän, ett barn eller en släkting. Du vill att hen ska känna sig uppskattad och du visar det genom olika små och större gester. Kvällen blir mysig, social och bjuder på härlig mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tror att det bästa du kan göra idag är att tänka om och tänka rätt. Din tveksamhet spelar dig ett spratt och kommer att kosta dig värdefull tid. Vad du borde göra är att lita på din egen förmåga och att gå vidare även om du inte är 100 procent nöjd.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser ingen möjlighet att göra som du vill idag och det gör dig frustrerad. Det finns en vilja att agera självständigt hos dig just nu och när du känner dig fångad av måsten blir du arg. Du bör jobba på din förmåga att ta direktiv från andra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här tisdagen försöker du göra saker som du tycker är roliga och undviker uppgifter som är jobbiga. Det handlar främst om att du har svårt att tvinga dig själv att göra saker just nu. Om du överhuvudtaget ska jobba måste det vara lättsamt.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen blir stressig men det gör dig inte så mycket så länge du känner att du har kontroll. Det som gör dig frustrerad är när du märker att du inte kan påverka eller förändra din situation. Så länge dina kollegor och chefer lyssnar på dig så är du nöjd.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig undan för att få vara ensam med dina tankar idag och det är ett beteende som inte är särskilt vanlig när det kommer till Vågen. Det kan skapa en viss oro i gruppen att du inte vill vara med. Dämpa dina kollegors oro men håll dig till din plan att jobba själv.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du inspirerad och då går allt lättare. Du tänker enbart positiva tankar och det gör att de flesta omkring dig mer än gärna vill umgås med dig. Du njuter verkligen i fulla drag av den här tisdagen. Kvällen handlar om att prata med en familjemedlem om ekonomin.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag sätter du dig på tvären, mest för att du kan, inte för att det behövs. Du gillar att vara lite av en rebell. Genom att skaka om lite så skapar du en livfullare stämning kring dig och det får dig att må bra. Du gillar när det händer saker.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen fokuserar mycket på dig och på ditt välbefinnande. Redan tidigt på morgonen känner du dig både bortskämd och saknad. Du är på ett strålande humör och du strör din charm omkring dig. Kvällen handlar om att äta gott och umgås med familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du visa att du kan vara både smart och väldigt praktisk på samma gång. Du vill få din chef att se möjligheter som ligger långt fram i tiden och som kan uppnås genom att göra små förändringar i nuet. Kvällen blir härlig, social och lockar dig till skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar en liten paus från alla måsten idag, Även om du arbetar så undviker du de jobbigaste uppgifterna och skjuter upp dem till senare. Den här dagen handlar om att överleva, du är väldigt trött och du har svårt att fokusera. Vad du behöver är att vila.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons