Dagens horoskop onsdag 17/1

16 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen kommer det in eld i ditt horoskop och då är det slut med att ta dagen lite som den kommer. Plötsligt har du ett behov av att få bestämma. Du motsätter dig gärna dina chefer och kollegor bara för att markera att du är en person med många åsikter. Kvällen blir framgångsrik.

Oxen 20/4-20/5

Även om du har en del måsten den här onsdagen så ligger fokus först och främst på att ta det lugnt och att låta kroppen vila. Den senaste tiden har det varit mer betoning på fysisk aktivitet än att bara ta det lugnt och slöa. Oxen behöver både aktivitet och vila för att må bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag fokuserar du mycket på dina egna behov och på ditt arbete. Du kan upplevas som lite tystlåten den här dagen, men det innebär inte att du är sur utan snarare att du är väldigt målinriktad. Kvällen handlar om att sätta gränser för en gränslös person.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen kommer det in eld som driver på dig att prestera. Det här är en dag då du vill bevisa saker, både för dig själv och andra. Det handlar om att du faktiskt kan mer än vad vissa personer tror. På kvällen får du en fin komplimang. Du blir smickrad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag lär du dig nya saker hela tiden. Du har energi nog att sätta dig in i olika synsätt och du tycker det är kul med lite förändring. Det blir en innehållsrik och bra dag, särskilt för unga Lejon. Kvällen handlar om att göra saker på egen hand som du tycker är kul.

Jungfrun 23/8-22/9

Du fortsätter i samma kreativa spår som under gårdagen och idag tar du ditt sätt att uttrycka dig konstnärligt ännu ett steg. Du gillar att kunna skapa med dina händer, både privat och i ditt arbete om möjligheten finns. Efter jobbet så är du gärna utomhus.

Vågen 23/9-22/10

Även under onsdagen tenderar du att gå emot bättre vetande bara för att du har bestämt dig för att göra saker på ett visst sätt. Du är väldigt oflexibel den här dagen och bör undvika grupparbete eller andra aktiviteter där du ska fungera tillsammans med andra starka viljor.

Skorpionen 23/10-21/11

Den strategi som funkade så bra i början på veckan slutar att fungera under onsdagen. Då blir du stressad och tycker att du ligger efter trots att du egentligen ligger rätt så bra till på arbetet. En äldre släkting tar kontakt för att be dig om en tjänst.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag kan du börja känna dig lite hängig, det kan vara symtom som muskelvärk, trötthet och huvudvärk. Det kan delvis förklara ditt dåliga humör under gårdagen. Du brukar tackla sjukdomar med värktabletter och en övertygelse om att du egentligen är frisk, gör inte det.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag besöker du en ny spännande miljö som kan bli din vardag den närmaste tiden. Du träffar även nya människor och du inser hur olika ni alla är och hur kul det är att lyssna på alla andra personers erfarenheter. Kvällen handlar om familjen och om gemensam middag.

Vattumannen 20/1-18/2

På onsdagen finns det en frihet att kunna lägga upp dagen lite som det passar, både när det kommer till ditt privatliv och ditt arbete. Det här är en dag då du slipper vara påpassad av någon som vill ha din fulla uppmärksamhet. Kvällen tycks kretsa kring träning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en fundering som du ventilerar idag. Det är en fråga som du gått och grubblat på en tid och nu tycks det vara rätt tillfälle att lyfta och dryfta det här ämnet. Kvällen handlar om hur du ska motivera dig själv till att anamma sundare vanor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons