Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 16/1

16 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en dag av reflektion och tankar om framtiden. Du har insett att du kommit till en punkt i ditt liv då du kan göra ett val och det valet kommer att påverka din framtid. En bra dag att diskutera dina idéer med dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen är alltid lite stökig, men den här dagen är förvånansvärt lugn och skön. Du har haft tid att förbereda veckan antingen mentalt eller fysiskt under helgen så på sätt och vis har du ett litet försprång. Idag får du en trevlig feedback från en chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar, bestämmer dig och tvekar igen. Det här är en velighet som du lånat av Vågen och den kommer att påverka dig ganska mycket den här veckan. Du är inte van vid att vara så här ambivalent och din osäkerhet kan komma att påverka ditt humör.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen försöker du tänka praktiskt. Det är inte så ofta som du har ork och energi så här i början av veckan, men just nu är du inne i en bra fas då det mesta går din väg. Solen ger dig ovanligt mycket energi och du får kreativitet av Månen.

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite ledsen idag och det märks tydligt i ditt sätt att integrera med dina kollegor. Anledningen till att du är låg har med både med energibrist och ditt privatliv att göra. Var ärlig mot din arbetskamrater och berätta varför du inte mår bra.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag tänker du framåt men agerar för nuet. Du har både en ganska omedelbar plan och en lite mer långsiktig. Du vet att du skapar långsiktiga möjligheter genom att ta ansvar i nuet. En chef vill bolla lite idéer med dig och det gör dig både glad och stolt på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Under den här måndagen försöker du i princip bara överleva. Det har varit en ganska jobbig period där du brottats med både trötthet och brist på motivation. Nu känner du att det är på väg att vända, men fortfarande så är du ganska trött och har svårt att fokusera.

Skorpionen 23/10-21/11

Du trampar på väldigt ömma tår idag och det kan skapa en ganska spänd stämning på dina arbetsplats. Du är inte särskilt bra på att be om ursäkt, men idag anstränger du dig för att släta över ditt misstag. Just nu orkar du inte med konflikter.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta ett steg i taget och att inte stressa. Du är ganska dålig på att lägga upp ditt arbete rationellt och metodiskt, men idag gör du ditt bästa. Du vill visa att du kan vara både drivande, idérik och strategisk på samma gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är tillbaka i verkligheten igen efter en kortare paus och det känns både roligt och lite sorgligt på samma gång. Du märker att du har en annan inställning till både livet, arbetet och din karriär än du hade i höstas. Du känner dig helt enkelt mer motiverad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på dig själv att du reagerar så starkt på en släktings uppförande. Vid det här laget borde du veta att hen stänger dig ute med flit för att ge sig själv lite mer utrymme. Du måste acceptera att hen vill pröva sina vingar utan dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen har du en hel del funderingar som du skulle vilja ventilera med din chef. Hen är tyvärr inte tillgänglig just nu och det skapar vissa problem för dig. Du vet inte hur du ska gå vidare med en viss uppgift. Kanske bör du lägga den på is tills du kan få de råd du behöver.

Se årets horoskop 2023
1:16

Efter reklamen: Se årets horoskop 2023

(1:16)

Slå på ljud