Dagens horoskop tisdag 16/1

15 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir rolig och lite annorlunda. Du testar dig fram mycket den här dagen. Det handlar om att hitta nya vägar men också om att göra upp en plan och hålla sig till den, något som inte alltid är din starkaste sida. Kvällen blir livlig och full av aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Det här är en dag som snarare fokuserar på aktiviteterna efter jobbet än på ditt arbete. Du har fortfarande mycket rutiner som du håller dig till dagtid. Kvällen handlar om att samarbeta med en familjemedlem som har en stark och krävande personlighet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även tisdagen handlar om att göra saker tillsammans med andra. Det här kan både vara självvalt och något som du blir tvingad till. Oavsett utgångspunkt så kommer du ha en bra dag om du bara ger det här grupparbetet en ärlig chans. Kvällen handlar om ett löfte.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen bjuder på en överraskning och det är något som faktiskt kan förändra en hel del. Här gäller det bara att lyssna och iaktta med största möjliga uppmärksamhet så kommer du att märka vad som är bäst för dig i det långa loppet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du en sak i taget och är väldigt fokuserad på det du har framför dig. Du undviker större beslut och låter gladeligen någon annan bestämma över dagen aktiviteter. Eftermiddagen passar bra till mer fysiskt krävande jobb. Då vill du ta ut dig själv, antingen på arbetet eller i ett gym eller utomhus.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen bjuder på kreativitet och variation. Du jobbar gärna själv den här dagen, men du har inget emot sällskap på raster eller efter jobbet eftersom du är rätt så social. Idag söker du dig till grupper där det skvallras en hel del. Du är nyfiken på vad som händer omkring dig som du inte känner till.

Vågen 23/9-22/10

Det kommer in en envishet från jord i ditt tecken och det kan vara bra för den lite väl flexible Vågen, men just idag finns det en risk att du blir envis på ett sådant sätt att du bara vill göra saker efter eget huvud även om någon annan har en bättre idé. Kvällen bjuder på ett efterlängtat möte.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även under tisdagen behåller du ditt lugn trots en stressig miljö omkring dig. Det blir en skön dag där du får mer gjort än om du hade försökt skruva upp tempot, då brukar du som regel bli slarvig. Kvällen handlar om ett möte och en personlig utmaning.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du allmänt irriterad och rastlös. Du muckar gräl med människorna omkring dig och ditt dåliga humör tenderar att gå ut över både kollegor och din familj. Som skytt håller du sällan dina känslor för dig själv, du tror inte på att sätta upp en glättig fasad när du mår dåligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du lite dåligt samvete för din insats igår och det försöker du kompensera med att jobba hårdare. Din insats är uppskattad, men det är svårt att ta igen allt. Var snäll mot dig själv, alla har mindre effektiva dagar. Idag umgås du aktivt med en vän. Det kan vara en sport eller att ni gymmar tillsammans.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen handlar om att vara tydlig med dina önskemål, om du inte är väldigt klar med vad du menar finns det en risk att vissa personer försöker utnyttja det till sin fördel. Du brukar sällan säga vad det är du önskar högt utan du hoppas på att din omgivning ska läsa in det mellan raderna. Det kommer inte hända.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en vän som inte mår riktigt bra och du finns där för att stötta och hjälpa. Mycket av den här personens problem upptar dina tankar denna tisdag. Du vill hjälpa din vän samtidigt som du vet att hen sällan lyssnar på goda råd. Kvällen handlar om ett personligt framsteg.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons