Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 15/2

15 februari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Idag känner du dig lugnare. Det har kommit in en positiv självmedvetenhet som stärker dig och gör dig mer redo för att ta dig an nya utmaningar. Under den här dagen får du även höra ett intressant rykte som du väljer att forska vidare kring.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen utmanar du dig att kliva ur din bekvämlighetszon. Du ska representera dig själv eller visa upp ditt arbete i ett litet mer officiellt sammanhang och det innebär en hel del ögon på dig. Det här är inget du uppskattar, men du kan se värdet av det på sikt.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om nygamla metoder och om nostalgi. Det finns något lite sorglöst och improviserat över den här dagen. Du tar helt enkelt saker lite som de kommer och försöker att inte fundera för långt fram i tiden. Kvällen tycks kretsa kring träning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen är det lätt att du tar den enkla vägen ur en knivig situation och helt enkelt slingrar dig bort från ett löfte som du gett. Om du gör det kommer du att skapa ett tvivel mellan dig och din vän. Det är enklare att bara stå vid ditt ord.

Lejonet 23/7-22/8

på onsdagen ställs du inför ett viktigt val som kan komma att påverka dina karriär i ett längre perspektiv. Lejonet brukar vara impulsiv och tänka snarare med hjärtat än med kallhamrad logik. I det här fallet är det bra om du tar ett steg tillbaka och analyserar situationen lite mer objektivt.

Jungfrun 23/8-22/9

Under onsdagen är det också en form av gruppverksamhet som gäller. Du gör ditt bästa för att anpassa dig till gruppens dynamik och att hitta kompromisser när det krävs. Vad din chef inte kan se på dig är hur jobbigt du tycker det är när människor som du inte känner särskilt väl kritiserar dig.

Vågen 23/9-22/10

På grund av Mars tydlig påverka i ditt tecken har du ovanligt lätt för att hamna i konflikt. Kombinera det med en kortare stubin än du brukar ha så blir det en krutdunk. Vad du borde göra är att undvika personer eller situationer som du vet retar upp dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Det verkar börja en eller flera nya personer på ditt arbete och det är en omväxling som piggar upp. Som singel kan du tycka att minst en av de här nya kollegorna är lite extra intressant. Du är inne i en social period och det gör att du snabbt blir bekant med de här personerna.

Skytten 22/11-21/12

Dagen börjar stressigt, men egentligen så gör det inte dig så mycket eftersom det samtidigt innebär att du får en massa saker gjort den här dagen. Under eftermiddagen väntar ett samtal och beröm från en chef. Kvälle kretsar kring familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen är du lite seg, både i kroppen och i knoppen men det förhindrar inte att du är på ett väldigt gott humör. Du charmar din omgivning med din torra humor och din härliga känsla för tajming. Kvällen handlar om hemmamys med familjen eller en vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen känns inte lika virrig som inledningen på veckan. Du börjar få bättre kontroll både på vad som förväntas av dig och hur du ska få till en bra kommunikation med dina kollegor. Kvällen handlar om överdåd och om god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

På onsdagen känner du dig riktigt tafatt. Du möter en person som tar dig med storm. Hen har en karismatisk personlighet och det finns inte någon som inte berörs av hens utstrålning. På kvällen umgås du med flera vänner eller med familjen, det blir en mysig kväll.