Dagens horoskop måndag 15/1

14 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen är en dag då du flyter med och undviker att fatta beslut. Det blir en rolig och kreativ dag med fokus på de sociala aspekterna. Du tycker det är skönt att låta andra ta kommandot och bara göra som de säger. Kvällen handlar om logiskt tänkande.

Oxen 20/4-20/5

Idag jobbar du utan att egentligen tänka. Att bara göra och inte fundera så mycket gör det till en bra start på veckan. Du är troligtvis trött efter en rätt så intensiv helg så därför uppskattar du rutinarbete extra mycket idag. Kvällen handlar om att komma ikapp med något som du ligger efter med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Idag kommer det in en massa Vatten i ditt tecken och det gör dig väldigt anpassningsbar. Även om du vanligtvis undviker grupparbeten så passar det bra att jobba med en eller flera kollegor idag. Du har mycket kreativitet i dig just nu och du behöver någon som kan stävja dina vildaste idéer.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir en intressant dag. Då får du höra många olika synpunkter på ett dilemma och tillsammans kan ni kanske lösa det på ett sätt som passar alla. Du har en förmåga att medla just nu och du vet hur du ska formulera dig för att få med alla på tåget.

Lejonet 23/7-22/8

Lejonet brukar tro att hen är kapabel till det mesta men idag sviktar din vanligtvis orubbliga självkänsla. Du tvivlar på din kapacitet att fatta beslut och du velar fram och tillbaka mellan olika alternativ. Undvik att fälla avgörande

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med en nästan lite skygg framtoning. Du vill verkligen inte vara i centrum utan tycker det är roligare att iaktta från kulisserna. Det här blir en bra och utvecklande dag så länge ingen försöker att pressa dig till att fatta beslut eller ta kommandot.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en känslomässigt turbulent start på veckan. Du fattar beslut med hjärtat snarare än med logik och du har svårt att separera vad som är förnuftigt med vad du instinktivt vet att du tycker är rätt. Mycket den här dagen handlar om värderingar och om subjektiva åsikter.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionens starkaste sida är inte att ta det lugnt. Du är rätt stressig av naturen och tenderar att jaga upp dig, särskilt på jobbet. Idag bestämmer du dig för att vara metodisk och låta saker få ta sin tid. Du gör klart en sak i taget och det funkar för dig.

Skytten 22/11-21/12

Idag har du starka åsikter om det mesta. Borta är den lättsamma och följsamma Skytten, du har passion och vilja som gör att du mer än gärna tar till strid för det du tror på. Kvällen handlar om fysisk aktivitet. Du behöver få komma ut och röra på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen är du väldigt trött efter en aktiv helg. Du har inte alls vilat så mycket som du behöver, men du har haft kul och det kan i viss mån kompensera för bristande vila. Idag försöker du ta det lugnt och bara göra saker som måste göras. Kvällen handlar om en date med din säng.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen är det dags att ta tag i vardagen igen. Mycket av de goda vanorna som du påbörjade under hösten har fallerat under julen och idag tänker du se till att ändra på det. Ett möte med en chef eller kollega kan få dig att börja planera en resa under våren.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag finns det Fiskenergi från både Sol och Måne i ditt tecken och det förstärker många positiva drag hos dig. Du blir gladare, mer kreativ och mycket mer medgörlig. Du har lätt att samarbeta och du tycker det är kul med en utmaning. Det här är en influens som du bör utnyttja på bästa möjliga sätt.

Annons