Dagens horoskop söndag 14/1

13 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

På söndagen tar du tag i olika projekt hemma. Du vill att alla ska vara nöjda och glada omkring dig, även om du får slita för att få ihop allt. Du vill verkligen vara till lags idag och du har svårt att säga nej, hur orimliga krav din familj än ställer. Det här är en ovanlig sida hos dig.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen stressar du inte. Oavsett vilket projekt du tar dig för så gör du en sak i taget. Det är viktigt att ha balans den här dagen. Om du rubbar din jämvikt kan känslorna lätt svalla över eftersom du är lite extra emotionell just nu. Kvällen handlar om en familjemedlem och ett återseende.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag finns det ett starkt behov av att människorna omkring dig ska hålla sams. Du lyssnar på dina närstående och du försöker hela tiden hitta kompromisser som alla kan gå med på. När det finns så många starka viljor som det gör i din närhet så kan det lätt uppstå konflikter.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Även söndagen bjuder på utomhusvistelse och kanske ett miljöombyte. Går du i byta bostadstankar så kan den här dagen varieras med en visning eller två. Du lämnar gärna hemmet tidigt på morgonen och håller dig borta under större delen av dagen.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen bjuder på en härlig överraskning och på en massa roliga aktiviteter. Lejonet är bra på att boka in saker och idag är inget undantag. Du vill få ut det mesta möjliga av de dagar som du är ledig. Kvällen handlar om nyheter och om vänskap.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag försöker du göra en utflykt eller en kortare resa. Det kan vara ett museum, promenera i en stadskärna eller bara vara utomhus med typiska vinteraktiviteter. Oavsett vad du tar dig för kan en ny miljö ge dig inspiration att ta med hem i vardagen. Du blir gladare och piggare av ett miljöombyte.

Vågen 23/9-22/10

Du har en nära vän som inte mår så bra just nu och idag så fokuserar du på hens behov. Du är en väldigt bra vän som gärna lyssnar, stöttar och är empatisk. Vill man ha konkreta råd bör man söka upp en annan vän, du är inte den som gillar att lägga dig i andra personers beslut.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag springer du på en nygammal vän eller bekant och det blir ett emotionellt möte. Du trodde att du hade bearbetat allt som hänt mellan er, men bara den här korta återföreningen gör att du inser att det har du inte alls gjort. I övrigt en lugn och skön dag.

Skytten 22/11-21/12

Du inser att du kan ha gått lite för långt under gårdagen. Du gillar att provocera och väcka känslor, men du vill egentligen inte såra de personer som du står nära. Idag är en bra dag att reda ut eventuella konflikter och underliggande känslor. Du är väldigt empatisk och inkännande den här söndagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att avsluta en intensiv, social och lång helg. Det kan vara lite som om luften går ur dig, särskilt på eftermiddagen. Du kommer att behöva några dagar för att smälta allt du upplevt. Lite avskildhet och personlig tid kommer att göra susen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det har delvis varit en jobbig vecka, men nu bestämmer du dig för att prata med de dina och se hur ni kan göra för att underlätta situationen för alla inblandade. Du inser att när man har en mogen diskussion och inte bara är sur och grinig så löser sig de flesta problem.

Fiskarna 19/2-20/3

På söndagen inser du att du har en helt fri dag som du kan ägna åt vad du vill. Ta det lugnt och boka inte in en massa aktiviteter bara för att du kan. Du behöver få vila upp dig ordentligt. Unna dig en dag då du tar saker som de kommer. Var snäll mot dig själv och umgås med människor som ger dig bra energi.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons