Dagens horoskop lördag 13/1

12 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen kretsar kring en hobby som du har haft planer på att utvidga och så småningom kanske tjäna lite extra pengar på. Till en början går det inte som du tänkt dig idag men du får en lysande idé och du lyckas vända ett bakslag till en framgång.

Oxen 20/4-20/5

Idag jobbar du på, antingen på ditt arbete, hemma eller med ett fritidsprojekt. Även om du har många planer för dagen så ser du till att varva nytta med nöje, det är ju ändå lördag. Kvällen kan bjuda på något extra gott. Oxar gillar lyx i form av god mat och det unnar du dig idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag blommar din kreativitet ut ordentligt. Du har så mycket inspiration just nu och du uttrycker dig både hantverksmässigt samt i bild och tal. För dig är den här dagen härligt befriande. Unna dig att ha kul och släppa loss ordentligt. Kvällen bjuder på en ny erfarenhet.

Kräftan 21/6-22/7

Det här en dag som verkligen passar till vinteraktiviteter. Oavsett om det är skidåkning, en skogspromenad eller snöbollskrig så blir det en dag som ger dig massor av livsluft och energi. Du är inte ute så mycket under dygnets ljusa timmar så nu passar du på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På lördagen är det familj för hela slanten som gäller. Du umgås gärna både med dina närmaste och med en större grupp såsom kusiner, farföräldrar osv. Det blir en mysig dag där du umgås utan att göra så mycket. Ibland behöver man bara få njuta av nuet.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen behöver du få vila upp dig ordentligt. Det har varit en ganska tuff vecka och du behöver hitta ny energi. Att du vilar och tar det lugnt behöver inte innebära inaktivitet, även om Jungfrun är expert på att vara lat så kan du också uppskatta att vara ute i naturen eller fika med en vän.

Vågen 23/9-22/10

Idag reser du gärna bort över dagen eller så är du bortbjuden på en fest eller en middag. Det blir en rolig dag som bryter det vanliga mönstret och det ger dig den energikick som du behöver. Idag träffar du även vänner som du inte sett på väldigt länge.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill du bevisa för dig själv att du vågar och kan. Det är en dag som passar bra till alla former av tävlingar och fysisk prestation. Även om Skorpionen inte brukar vara en tävlingsskalle så ogillar du att förlora när du väl deltar i en sport eller utmaning av något slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Har du ett förhållande kan den här dagen handla om att du kan upplevas som väldigt social, på gränsen till flirtig mot nya bekantskaper. Din partner uppskattar inte alltid den här sidan hos dig och det finns en risk att hen blir svartsjuk idag. Kvällen handlar om att ha kul och om nya människor.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om ett firande, om att vara utomhus, om dina vänner och om att ha kul. Det blir en annorlunda dag och på sätt och vis en förtrollande kväll. Den här dagen får du en överraskning i form av en eller flera hälsningar, du får också en fin komplimang.

Vattumannen 20/1-18/2

Även lördagen handlar om att inte riktigt kunna göra saker på det sätt som du önskar och det skapar frustration. Samtidigt så vet du att hela den här situationen kommer att reda ut sig om du bara har lite tålamod och låter saker få ta tid. Kvällen blir riktigt bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du jobbar antingen på lördagen eller så är du upptagen med ett åtagande som du har. Det blir en intensiv och delvis stressig dag där du inte hinner vila upp dig så mycket som du skulle behöva. På kvällen kan en vän eller familjemedlem locka med dig ut. Hen tycker att du behöver ett miljöombyte.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons