Dagens horoskop fredag 12/1

11 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag vill du gärna umgås med vänner, men du föredrar människor som du känner ett intellektuellt utbyte med. Du vill kunna ventilera tankar och idéer, något du inte kan med alla dina vänner. Kvällen blir rolig och stimulerande, du tar ut svängarna rejält.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen hör du av en vän och får veta hur det går för hen. Det här är roligt skvaller som får dig på gott humör. Oxar är kanske korrekta på ytan, men under det präktiga skalet finns en riktig liten skvallertant som älskar att få reda på allt om alla.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Fredagen kan vara den bästa dagen på hela veckan. Både jobbmässigt och privat flyter det mesta på och du har tid att unna dig en god lunch. lite trevligt snicksnack med dina kollegor och en rolig aktivitet på kvällen. Idag får du också höra en del skvaller om en närstående.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en person i din närhet, det kan vara en släkting, familjemedlem eller vän, som ofta gör saker på ett betydligt mer komplicerat sätt än det behöver vara. Du vill inte kritisera hen eftersom du vill att hen ska lära sig av sina misstag, men samtidigt är det frustrerande att se på och inte göra någonting.

Lejonet 23/7-22/8

Idag står du upp för en kollega som du tycker har blivit felbehandlad på mer än ett sätt. Du brukar inte vara den som tar dig ton på det här sättet, men du är väldigt rättvis av dig och du tänker inte se på när någon blir illa behandlad. Kvällen handlar om nöjen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är en person som väldigt gärna vill tänka igenom och analysera både aktiviteter och situationer. Idag bestämmer du dig för att vara spontan och göra något du inte planerat i förväg. Det är lite av en befriande känsla att vara så impulsiv. På kvällen släpper du loss och njuter av stunden.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Idag är inte ditt arbete lika hårt styrt av olika måsten. Du kan lägga upp din dag lite som du vill. Det brukar vara en härlig frihet att kunna bestämma själv, men idag kan du tycka det är jobbigt att behöva fatta beslut. Kvällen kretsar kring en semester fråga.

Skorpionen 23/10-21/11

Arbetsmässigt slutar du veckan på topp. Det har varit en periodvis tuff vecka, men idag kan ingen tynga ned dig. Du är charmen själv och du får din omgivning och dina kollegor att må bra. Kvällen handlar om att vara impulsiv och göra något trevligt för dig själv.

Skytten 22/11-21/12

Du är glad och utåtriktad den här fredagen. Det finns få personer som kan vara så charmiga och härliga som du kan när du sätter den sidan till. Det blir en härlig dag som fokuserar på de sociala bitarna på jobbet. Idag finns det en möjlighet att du inleder en lite oskyldig flirt med en kollega.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen fokuserar mest på utomhusvistelser och aktiviteter. Om du jobbar smiter du gärna tidigare, men annars är du ute i stort sett hela dagen. Det blir en livlig, rolig intensiv dag där du verkligen njuter av varje sekund. På kvällen är du utmattad men lycklig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag mår du förträffligt och har du möjlighet så tillbringar du en stor del av dagen utomhus. Du är vid gott mod den här dagen och du njuter av att slippa sitta inomhus, särskilt om vädret är bra. Kvällen handlar om familjen och om att göra saker tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en person som tycker väldigt mycket om dig och idag visar hen precis hur mycket du betyder för hen. Du blir glad och rörd av hens omtänksamhet. Dagen handlar även om en rolig kollega som är på gränsen till lite flirtig, du gillar er kemi men är orolig att hen misstolkar dina känslor.

Annons