Dagens horoskop torsdag 11/1

10 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du försöker förbättra din kommunikation med en kollega som du som du kan uppleva som svår att samarbeta med. Det är lite av en ansträngning från din sida eftersom din kollega inte visar samma vilja att komma överens som du gör. Ibland klickar man helt enkelt inte.

Oxen 20/4-20/5

Idag får du höra nyheter och de gör dig extra glad eftersom det ger dig en möjlighet att förändra din vardag på ett sätt som passar dig bättre. Det blir en bra dag där du verkligen känner dig både sedd och hörd, något som du kan uppleva som svårt ibland.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns vissa saker som stör dig väldigt mycket. Bland annat så handlar det om att vissa uppgifter på ditt arbete sliter mer på både kroppen och psyket än de borde göra. Du vill gärna lyfta frågan om stressrelaterade skador på din arbetsplats och du vill få igång en diskussion.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det årets första Nymåne och den är i Stenbockens tecken. Det här kan gynna beslut som har med framtiden och din karriär att göra. Du får en knuff av universum att ta ett steg framåt. Kvällen bjuder på en konflikt och en oväntad lösning på ett problem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Nymånen handlar om inspiration och att hitta sin passion både i arbetet och privat. Idag får du något av en nystart både när det kommer till idéer och tankesätt. Idag diskuterar du även livligt med en familjemedlem eller vän. Det är den här typen av samtal som ger dig dina goda idéer.

Jungfrun 23/8-22/9

Du kan vara en person som grubblar mycket och tenderar att bli negativ. Idag bestämmer du dig för att ändra din attityd och försöka vara mer positiv. Det handlar både om att det är ett nytt år men också om att du faktiskt mår bättre av att tänka ljusa tankar.

Vågen 23/9-22/10

Du har försökt att skjuta upp ett samtal hemma så länge som möjligt eftersom att du vet att det kommer att leda till en konflikt. Du är duktig på att undvika konflikter men idag tänker din familjemedlem eller släkting inte acceptera dina vaga svar, hen vill ha en diskussion.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det Nymåne och den ger dig fräsch energi som du kan utnyttja i ditt arbete. Den lite trötta känslan från början av året är bortblåst, idag orkar du mer och du låter din fantasi få flöda fritt. Kvällen handlar om att ta ett eget initiativ och om att höra av sig till någon.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du att ge dig själv en chans att få börja om. Det kan vara en relation med en kollega, i ett projekt eller med något som har gått fel hemma. Det viktiga är att du mentalt stryker ett streck över det som varit och försöker fokusera på det som kan bli istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag umgås du tätt med personer som du både känner väl och som är nya för dig. Även om du är glad och social så har du ett behov av att kunna vara ifred så ett sånt här intensivt umgänge kan bli på gränsen till för mycket för dig. Kvällen handlar om att lära känna varandra.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag kan det uppstå en ganska hetsig diskussion om vem som gör vad i hemmet. Du är redan irriterad av hela situationen från början av veckan och nu når ditt tålamod sitt slut. Tänk på att försöka lyssna på din partner som upplever situationen på ett helt annat sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har gett en vän, chef eller kollega ett löfte och idag finns det utrymme att infria det. Du är glad att du kan visa att du är en pålitlig person. Den här dagen handlar även om dina behov. Du behöver få möjligheten att ta hand om dig själv och skämma bort dig själv lite.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons