Dagens horoskop onsdag 10/1

09 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag blir du mer målorienterad och klarar av att fokusera på mindre detaljer. Du är inte lika rastlös som du brukar vara när saker kör ihop sig, tvärtom har det dykt upp en välkommen envishet i ditt tecken som hjälper dig framåt. Det finns en kollega som du ser efter lite extra idag.

Oxen 20/4-20/5

Är vädret fint idag och du har möjlighet så är du ute så mycket du kan under dagens ljusa timmar. Naturen ger din själ ro och tillåter dig att processa saker i ditt liv utan att grubbla på dem. Den här dagen handlar även om en deadline och att hjälpa en familjemedlem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har många tankat och planer för din gene framtid, men för att realisera dem bör du få med din chef på samma tåg. Idag är en bra dag att lyfta den här typen av idéer. Din chef har lite tid över så hen kan ge dig sin odelade uppmärksamhet. Kvällen handlar om att säga nej.

Kräftan 21/6-22/7

Du har gått och väntat på ett besked eller ett beslut en längre tid och idag verkar du äntligen få veta vad som händer. Oavsett om det är ett beslut till din fördel eller nackdel så tycker du att det är skönt att slippa vänta. Kvällen handlar om humor och värme.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du står lite inför ett vägval och det kan vara svårt att bestämma sig för vilket val du ska göra. Det här är en process som måste få ta tid och fokus. Under dagen får du en hel del bra input av en chef eller en lite äldre kollega. Kvällen handlar om familjen.

Jungfrun 23/8-22/9

Onsdagen blir en intensiv dag där du med fördel jobbar fysiskt snarare än teoretiskt. Har du inte möjlighet att variera ditt sätt att arbeta så gör du gärna saker som är mer på rutin och projekt där du måste tänka mycket. Kvällen kretsar kring en hemlighet.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om rutiner och om att få vardagen att fungera. Du tar det lugnt den här dagen och är snäll mot dig själv. Idag undviker du även alla former av konflikter. Konflikter är jobbiga för Vågen eftersom de rubbar på din inre balans. Kvällen handlar om ett sms.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du en ny chans att göra det du lovat tidigare och det gör dig på riktigt gott humör. Du är en person som är stolt över att du står vid ditt ord så när du måste backa från ett löfte som du gett så skär det i själen på dig. Kvällen handlar om fysiska aktiviteter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag kommer det in jordenergi i ditt horoskop och det förankrar dig lite mer. Du kan plötsligt hitta ro att avsluta saker och inte hela tiden känna ett behov av att påbörja något nytt. Det här blir en bra dag då du känner att du får väldigt mycket gjort. Kvällen handlar om en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag förbereder du dig för en resa eller en utflykt. Det finns en glädje och en spänning i luften. Det här kommer att bli lite som ett äventyr för dig. På jobbet får du vissa uppdateringar om en kommande förändring. Du känner dig lite osäker på hur du ställer dig till allt det nya.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du möjlighet att fokusera helt och fullt på jobbet utan att bli låst av andra saker. Det gör att din irritation försvinner och du blir mer avslappnad. En viktig del som du inte får glömma är att inte slarva med sömnen. Du blir alltid på sämre humör när du är trött.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag avtar den eldiga energin i ditt horoskop så även om du fortfarande vill göra saker är det inte säkert att du orkar driva på dig själv lika mycket. Vad du kan göra är att försöka fokusera på de bitar som du anser är viktigast och inte ställa för höga krav på dig själv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons