Dagens horoskop tisdag 9/1

08 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att skapa strukturer och ramar inför de kommande månaderna. Du gillar att starta saker, men du är inte lika bra på att följa upp dem. Det här är din absolut bästa tid, nu kan du verkligen glänsa. Kvällen handlar om att hjälpa en familjemedlem.

Oxen 20/4-20/5

Även under tisdagen känner du av förändringarnas vindar, för vissa Oxar kan den känslan kombineras med glädje och spänning över allt som är nytt men för vissa Oxar är saknaden bara saknad helt enkelt. Kvällen handlar om att röra på sig. Du vill komma ut från hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en kollega som har dålig arbetsmoral men som alltid lyckas komma undan med att maska. Idag får du ett utbrott, både på hen men framförallt på dina chefer som inte kan se bristerna hos den här personen. Hen har duperat dem med sin charm.

Kräftan 21/6-22/7

Även under tisdagen finns det mycket energi och ork i ditt horoskop. Det är en bra dag att göra saker som du oftast undviker för att de är så jobbiga. Det här är också en dag då du hanterar kyla bättre än vanligt så varför inte boka in lite utomhusaktiviteter?

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även tisdagen blir lite av en uppstartar dag där du ger dig själv möjligheten att komma igång med nya projekt, både på jobbet och privat. Det blir en rolig och varierande tisdag som bjuder både på nyheter och på en hel del härliga möten.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen handlar om effektivitet och om hårt arbete. Du får en energikick från Skytten som kan hjälpa dig att komma igång. Kvällen handlar om fysisk aktivitet såsom träning, sport eller en promenad. Du behöver få komma bort och röra på dig.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen börjar som vilken dag som helst men redan tidigt på dagen kan du känna av en förändring i luften. Vågen är känslig för den här typen av påverkan. Ett kort möte med en gammal chef eller kollega kan kännas helt slumpartat, men det kan vara inledningen på något stort.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har lovat en närstående, en kollega eller en chef någonting men av olika anledningar kan du inte uppfylla det löftet idag. Du får dåligt samvete över att säga en sak men göra något annat, samtidigt så vet du att du inte har haft något val. Du hoppas att din vän/kollega eller chef är förstående.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du mentalt att lugna ned dig även om det spritter i hela kroppen. Du gör lugnande övningar och försöker ta en sak i taget, men risken är stor att när dagen är över har du påbörjat massor av projekt men inte avslutat något. Kvällen handlar om att göra av med överskottsenergi.

Stenbocken 22/12-19/1

En vän vill att du hjälper till och du finns därför hen idag. Du är en lojal person som gärna ställer upp på dina nära och kära, men du förväntar dig samma sak av dem i gengäld. Stenbocken har oftast inte så många vänner utan satsar istället på att ha bra vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Även under tisdagen så känner du att du inte har möjlighet att vara så fri som du vill vara. Du blir arg på dig själv att du blir så frustrerad istället för att helt enkelt acceptera situationen. Under den här dagen får du möjlighet att träffa en person som kan ge dig goda råd.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du samma härliga energi i ditt horoskop som du hade under gårdagen. Du är glad, positiv och utåtriktad. Ska du sälja saker eller sälja in idéer är det här rätt dag att göra det på. Du är charmen själv samtidigt som dina argumenta är övertygande och genomtänkta.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons