Dagens horoskop måndag 8/1

07 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med dubbel dos eld i ditt horoskop och det ger dig både energin och viljan att påbörja nya saker. Idag är en riktig uppstartsdag efter alla helger. Här gäller det att börja planera framåt. Det kommer att bli en aktiv vår så det är bra att ligga steget före.

Oxen 20/4-20/5

Du känner en tomhet idag och det kan bero på att du själv befinner dig på en ny plats eller att någon du är nära inte är på jobbet idag. Även om känslan mer lurar i bakgrunden än är påtaglig så kommer du att känna dig lite nere under dagen. Oxen har regel svårt för alla förändringar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du möter en person som du känner direkt samhörighet med idag. Det kan vara en ny kollega, någon ny i bekantskapskretsen eller genom en hobby. Det blir en rolig dag som är både varierande och inspirerande på många sätt. Kvällen handlar om svaret på en fråga som du har.

Kräftan 21/6-22/7

Idag kommer det in eld i ditt tecken och det underlättar när du ska ta dig an krävande uppgifter, särskilt fysiskt krävande arbete. Du kan ha lite svårt att fokusera nu när Vatten och Eld flyter runt i ditt horoskop, men du har ork och vilja vilket räcker väldigt långt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med en massa härlig energi. Det är ett nytt år och med det följer nya löften om att må bättre och jobba hårdare. Lejonet säger ofta att hen aldrig ger sig själv nyårslöften, det är inte sant, du uttalar dem bara inte högt ifall du skulle råka bryta dem.

Jungfrun 23/8-22/9

Allt är lite motigt idag och det tar på krafterna att bara tänka tanken på starta upp ett nytt projekt, men ändå är det just vad du måste göra idag. Det bästa är om du bara sätter igång och inte tänker så mycket. Ta tag i eventuella problem när de dyker upp, du har en förmåga att överanalysera saker.

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med en känsla av att få en andra chans. Det kan handla om att du vill förändra dig själv eller något i din vardag och med ett nytt år följer nya möjligheter. Idag är den första riktiga vardagen då rutinerna kickar in så se till att göra den till en bra första dag.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en ilska i ditt tecken i början av veckan som du inte vet vart den kommer ifrån. Du är irriterad, ilsken och på allmänt dåligt humör. Som tur är så är det en kort påverkan och den här skavande känslan kommer troligtvis att försvinna redan under måndagen.

Skytten 22/11-21/12

Månen går in i Skytten tecken i början påverkan och det ger dig en dubbel eld energi vilket är både bra och dåligt. Vanligtvis är dubbla energier något odelat positivt, men i ditt fall kan det bli lite för mycket av det goda. Du kan få svårt att varva ned så pass mycket att du kan fokusera på detaljer.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen väljer du att ta det lugnt och sakta ned tempot ordentligt. Det blir en dag av vila och återhämtning efter en intensiv helg. Arbetar du så är det i ett makligt tempo. Trots att du inte stressar så får du en hel del gjort. Ibland är det bättre att göra en sak i taget.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen vill du komma iväg men personliga åtaganden kan hindra dig från att fullfölja dina planer. Hela situationen kan göra dig irriterad. Just nu har du mycket energi i ditt horoskop och när du känner dig låst så blir du rastlös och på dåligt humör.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen vaknar du upp och känner dig som en ny människa. Du är pigg och utvilad och du känner dig verkligen sugen på att jobba. Det finns en kreativitet och en massa idéer som du vill sätta igång med direkt. På det har du en massa energi från eld som driver på dig ytterligare.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons