Dagens horoskop fredag 5/1

04 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du går in i dig själv idag och börjar fundera mycket över vem du är och vem du vill vara. Det här är inte särskilt likt dig men det är en viktig fas för den utveckling som du kommer att gå igenom under 2024. Det börjar med en självrannsakan och slutar med många positiva förändringar.

Oxen 20/4-20/5

Även fredagen är härligt aktiv och du investerar både mycket tid och engagemang för att få ditt arbete att löpa på lite extra smidigt. Under den här dagen får du höra saker som kan vara skrämmande eftersom det innebär förändringar men tänker du efter så är det positiva förändringar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen blir lite mer lättsam. Du tar du dig tid att umgås med kollegor eller vänner. Dagen bjuder även på ett oväntat men roligt besök. Det blir en dag då du unnar dig saker som gofika och något nytt och fint på mellandagsrean. Kvällen bjuder på en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det din tur att skina. Du kan något som inte så många av dina kollegor behärskar och idag visar sig att just den kunskapen är guld värd. Idag har du även möjlighet att prestera på ett individuellt plan och det kan få ditt självförtroende att växa rejält.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen handlar om att shoppa och om att göra fina fynd. Du har näsa för affärer den här dagen, så se till att vara i miljöer där du kan hitta roliga saker. Kvällen bjuder på nöjen på lite lyx. Det blir en härlig avslutning på arbetsveckan.

Jungfrun 23/8-22/9

Du brinner starkt för något den här fredagen och du är inte rädd för att uttrycka dina åsikter i ord. Om du blir bemött med tvivel, eller ännu värre överseende så blir du väldigt arg. Du står upp för dina idéer oavsett vad andra tycker och tänker om dem. Kvällen blir trevlig och aktiv.

Vågen 23/9-22/10

Du har nyligen mött en person som gjort ett starkt intryck på dig, både med sin karisma och sin härliga humor. Du vill egentligen tillbringa så mycket tid som möjligt med den hör personen, samtidigt som du inte vill vara allt för påträngande. Idag väljer du att höra av dig för att se om ni kan träffas.

Skorpionen 23/10-21/11

På fredagen är du väldigt utåtriktad och social. Du kan börja småprata med främlingen i kassakön eller på bussen. För dig är det enkelt att hålla en rätt neutral konversation vid liv. Det här är en dag som du helst spenderar med dina vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

I och med att du inte är så stark så är det bra om du lägger din energi på rätt saker idag. Det kan vara arbete, en eller två aktiviteter men det viktigaste är att du inte bokar den här dagen helt fullt, det kommer du inte att orka. Fortsätt vara snäll mot dig själv och unnar dig något du längtar efter.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det en bra energi i ditt tecken. Du planerar framåt och du känner att du är på rätt plats i livet för en gångs skull. Det är en dag då drömmar kan förverkligas och det är viktigt att du tillåter dig att drömma. Du brukar vara väldigt realistisk, men inte idag, idag ska du hoppas på det omöjliga.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen får du en unik möjlighet och ett erbjudande av en chef eller kollega. Det här är ett beslut som kan ge dig massor av roliga utmaningar, men det kan också ställa till problem i din privata vardag. Det här är något som du bör diskutera med den övriga familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du väldigt envis och du vill göra saker på ditt sätt, Om någon föreslår en förändring eller ger tips på effektivisering så blir du irriterad istället för glad. Du är även extra känslig mot kritik den här fredagen. Kvällen handlar om nöjen och om att roa sig kungligt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons