Dagens horoskop fredag 2/2

01 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen andas passion och dolda känslor. Det finns en sensuell vibration genom hela den här dagen och den är du snabb på att plocka upp. Kvällen handlar om att våga vara ärlig, både med dina känslor och med hur du tänker. Du brukar sällan öppna upp dig så det är lite nytt för dig.

Oxen 20/4-20/5

Det finns någon i din närhet som ska firas idag. Det kan vara för en prestation, en födelsedag eller något annat som du vill uppmärksamma. Det blir en mysig eftermiddag och kväll som kretsar kring god och enkel mat och ett härligt sällskap. Det blir en kväll full av värme och skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

På fredagen är du glad, pigg och social. Du älskar att umgås med både kollegor och vänner när du är på det här humöret. Tvillingarna kan vara charmen själv, något som du bevisar idag. Kvällen handlar om nöjen, om nya ställen och om nya människor.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen spenderade du gärna tillsammans med dina vänner eller kollegor som du betraktar som nära. Det blir en rolig dag med många interna skämt. Ni driver gärna med varandra inom det här gänget, se bara upp så det inte går för långt. Kvällen verkar främst handla om nöjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag sätts din förmåga att kommunicera på prov. Du har en förmåga att uttrycka dig lite vagt eftersom du inte vill lova saker men det gör att du kan uppfattas som otydlig och osäker. Försök att vara rak även om det kan innebära att du måste binda upp dig till vissa saker.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag verkligen strålar du. Du har en sensuell utstrålning som du är helt omedveten om och det gör dig ännu mer attraktiv. Du kan få en hel del komplimanger så njut och sug åt dig. På det hela taget blir det här en rolig och lättsam dag som bara flyger iväg.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn och harmonisk fredag där du främst månar att umgås med människor du känner dig bekväm med. Oavsett om det rör kollegor, vänner eller bekanta så undviker du att behöva umgås med människor där du känner att du behöver sätta upp en fasad för att skydda sig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har ganska många principer men idag gör du ett undantag enbart för att göra en vän glad. Oavsett vilken regel du bryter mot så vet du att din “uppoffring” uppskattas. I övrigt en ganska lugn fredag, arbetsmässigt men lite livligare privat. En bra avslutning på veckan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag står du inför ett val och här tampas du med att antingen följa ditt förnuft eller ditt hjärta. Skytten är ofta impulsiv och därför tvekar du lite om du ska agera på dina känslor, men i det här fallet kan det vara vettigt att göra så. Just nu är din intuition extra stark på grund av Skorpionens inflytande.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag firar du något eller någon. Det blir en trevlig dag och en mysig kväll där god mat, drömmar och en hel del skratt står på agendan. Under den här kvällen får du höra ett rykte som gör dig lite förbryllad, men samtidigt så blir du glad. Det du hör rör en vän och hens framtid.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen kretsar mycket kring dig och du får flera trevliga överraskningar idag. Ett positivt besked som rör ekonomin kan förhöja stämningen ytterligare. Idag snubblar du även över en möjlighet till ett riktigt fynd, det kan vara en sak, en resa eller till och med ett boende av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag försöker du medla i en konflikt på arbetet. Det är inte så lätt eftersom alla har sagt och gjort saker som sårar. Här gäller det att kunna förlåta och gå vidare. I stridens hetta sägs ofta saker som är avsedda att såra mer än det verkligen är saker som personen ifråga står för.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons