Dagens horoskop torsdag 1/2

31 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Nu när Månen går in i Skorpionens tecken kommer det in mer passion i din vardag. Det kan vara att du brinner för något såsom en arbetsuppgift, en hobby eller kanske rent av en person. Idag vill du visa dina känslor öppet och ärligt. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Oxen 20/4-20/5

Idag vill du kunna vara fri efter jobbet och göra något kul. Den senaste tiden har du bara ilat från en plats till en annan, utan så mycket möjlighet att tänka på dina egna behov. Idag vill du få möjligheten att välja som du vill, i alla fall efter att du slutat arbeta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Om du behöver påfyllning i garderoben eller i hemmet så är det här rätta dagen att shoppa. Du kan göra både unika och roliga fynd den här dagen. Idag samarbetar du även med personer som kan vara knepiga så plocka fram ditt tålamod.

Kräftan 21/6-22/7

Idag uppstår det en konflikt mellan två ansvariga personer eller två högre chefer. Om du slipper bli indragen i hela den här röran så kan det vara ganska kul att iaktta på avstånd. Idag möter du även en ny kollega eller kanske granne som du omedelbart tycker väldigt mycket om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag går Månen in i Skorpionens tecken och det påverkar din kreativitet och din fantasi på ett positivt sätt. Idag ser du saker lite annorlunda och din förmåga att tänka utanför ramarna gör att du hittar lösningar på problem som ingen annan har tänkt på.

Jungfrun 23/8-22/9

På torsdagen kombineras din stabila jordenergi med det lite mer kreativa vattnet. Du kan verkligen ta till vara på den här dagen och öva på saker som du vill bemästra men som inte sitter riktigt ännu. Din kreativa sida gör att du kommer på olika trix för att förenkla processen.

Vågen 23/9-22/10

Idag hamnar du kläm mellan två personer som är i luven på varandra. Båda sidor försöker tvinga dig att ta parti och du gör ditt yttersta för att slippa välja. Är det något som du avskyr så är att behöva välja sida i ett gräl. Vågen vill vara vän med alla, det ligger i din natur.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir intensiv och delvis stressig, men du är på gott humör och du känner att du kommer hinna med det du planerat. Under dagen kan en kollega vara lite flirtig mot dig och beroende på hur du känner för hen så upplever du personen ifråga som smickrande eller lite jobbig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag får du svidande kritik från en chef och det värsta är att du vet att det som skett inte är ditt fel men din chef lyssnar inte på dina förklaringar. Vissa personer går inte att resonera med och det här är ett sådant exempel. Trösta dig med att göra något kul efter jobbet istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har tackat ja till något, det kan vara ett ansvarsuppdrag, något tävlingsanknytet eller en tjänst. Idag blir det officiellt och då känns det plötsligt verkligt. Du inser att du faktiskt tagit ett beslut som kommer att påverka dig under en lång tid framöver. Kvällen handlar om beröm från en mentor.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag sätts ditt tålamod på prov gång på gång och du inser att du faktiskt är mer tålmodig än du ger dig själv credit för. Det finns problem som uppstår ur tomma intet idag och det gäller att både kunna vara flexibel och snabb i vändningarna för att inte hamna i klistret.

Fiskarna 19/2-20/3

En konflikt på arbetet ställs på sin spets idag och de flesta du arbetar med tar parti för någon av de inblandade parterna. Du tycker att det är jobbigt att behöva välja sida eftersom du tycker att båda har en poäng i det de säger. Om du känner så ska du hålla dig neutral trots yttre påverkan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons