Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 31/12 Nyårsafton

31 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att sympatisera med en vän som alltid lyckas försätta sig i konstiga situationer. Idag är inget undantag. Hen trasslar in sig rejält och vill ha hjälp från dig att lösa problemet, något du nekar till. Kvällen blir annorlunda men förtrollande.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det bara fantasin som sätter gränser. Du låter kreativiteten flöda både när det kommer till mat, dig själv och din närmiljö. Det blir en härlig kväll som bjuder på glitter, god mat och massor av skvaller. Kvällen handlar också om att planera inför framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en rolig men också väldigt intensivt nyår att se fram emot. Den börjar redan tidigt på morgonen medan kvällen slutar ovanligt sent eftersom du vill fira in årets sista dag ordentligt. Som vanligt blir det en del drama och du är i händelsernas absoluta mittpunkt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du inser att du är på väg att göra ett stort misstag idag, men tack vare att du är så insiktsfull lyckas du vända det som kunde vara en potentiell katastrof till ren triumf. Det blir en rolig och annorlunda nyårsafton som både överraskar och underhåller.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att lämna det gamla bakom sig och om att göra en nystart. det har varit så många olika val som hjälpt dig fram till den punkt du är på idag. Nyåret blir en nystart och du känner dig väldigt hoppfull inför 2023.

Jungfrun 23/8-22/9

Du kan vara lite ilsken ibland och det är du idag. En vän ruckar på dina rutiner och det rör upp känslor. Du gillar att ha saker på ett visst sätt och just idag är du inte villig att tänka om. Kvällen handlar om ett möte som kan skapa både spänning och förväntan.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en innehållsrik nyårsafton som bjuder både på variation och galenskap. Du improviserar idag oavsett om det gäller en middag för några få eller hur du ska tillbringa kvällen. För dig är det lite av spänningen att inte veta vad som komma skall.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har stora förväntningar på en person som du lärt känna nyligen och det kan leda till att du blir besviken. Du inser att det här personen inte riktigt uppfyller den vision du har om hen. I övrigt en ganska intim och mysig dag och en spektakulär kväll.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att göra saker på ditt sätt. Du gillar att bryta traditioner och idag ser du till att ändra på flera saker som du normalt brukar göra på nyår. Det är genom de här förändringarna som du markerar en nystart i ditt liv, men det är också ett sätt att visa att du har kontroll.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är riktigt glittrande och din charm lyser igenom i allt du gör. Det finns en härlig energi och en värme som får människorna omkring dig att dras till dig som flugor kring en sockerbit. Är du singel kan du räna med en rolig och flirtig kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här nyårsaftonen kretsar kring god mat och kring dina närmaste. Det blir en skön dag och en mysig kväll. Idag satsar du på fina råvaror och bekväm kokkonst. Du vill kunna njuta av dagen och kvällen och inte slava i köket hela tiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite trött på en släktings ständiga ursäkter och idag händer något som får bägaren att rinna över. Din släkting har lovat något som hen inte gör utan att ge be ursäkt för sitt beteende. Kvällen bjuder in till en överraskande upplevelse.