Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 30/12

30 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att satsa stort även i det lilla. Du har så många planer som du vill ska gå i lås den här dagen och då gäller det att våga. Under eftermidagen hjälper du en vän som ligger efter med en uppgift. Kvällen blir rätt så lugn.

Oxen 20/4-20/5

det är mycket att göra den här fredagen, men tack vare att du är bra på att förbereda så ligger du bra till redan från början.Det blir en rolig och kreativ dag och en ännu trevligare kväll. Du fixar dig inför årets avslut då du vill glänsa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du svårt att komma till ro. det finns en rastlöshet som följer med genom hela dagen och en bra bit in på kvällen. Du känner dig nästan lite ängslig och du vet inte varför. En orsak kan vara Månens placering som gör dig ovanligt inkännande.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du drar dig för att berätta en hemlighet för en nära vän eftersom du vet att hen har svårt att hålla tyst. Hur mycket du än tycker om personen ifråga så vet du att hen har vissa nackdelar och att skvallra är en av dem. Kvällen handlar om förberedelser.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en del saker som du inte tänker ställa upp på hur mycket din vän än ber dig. Du har din stolthet och din intergitet, något du inte ruckar på. Kvällen handlar om att umgås med vänner och slappna av. Det blir en trevlig inledning på helgen.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen handlar om att hålla vad man lovat oavsett hur jobbigt det är. För dig är löften heliga och det bevisar du idag då du infriar ett löfte trots att ingen förväntar sig att du ska uppfylla det. Jungfrun är ganska principfast när det kommer till överenskommelser.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del funderingar på nyår, men du är lite oklar i vart och hur du vill tillbringa kvällen. Vågen brukar hålla mycket öppet, särskilt som du tycker det är svårt att bestämma dig. Idag ställs du inför ett ultimatum och då är du tvungen att göra ditt val.

Skorpionen 23/10-21/11

Under fredagen jagar du den perfekt klädseln till nyårsafton, du vill både vara snygg, glittrig och ändå smälta in. Det är en tuff uppgift som kräver både tålamod och uppfinningsrikedom. Kvällen handlar om att skämma bort sig själv ordentligt.

Skytten 22/11-21/12

Du förbereder en hel del saker den här fredagen. För dig är det nästan lika roligt att förbereda sig inför en fest som att gå på den. Under dagen får du höra ett skvaller som rör en kollega eller vän. Du överväger att berätta vad du hört för hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska stressig fredag där du förväntas hinna med mer än vanligt. Själv blir du irriterad på att dina kollegor är så stressade. Du vet att många saker går att avsluta under nästa vecka istället för att tvinga fram ett resultat idag,

Vattumannen 20/1-18/2

Idag jagar du vissa ingredienser. Är du hemma så vet du att nyårsafton kommer att kretsa kring god mat och dryck. Du ser verkligen fram emot att lyxa till det på årets sista dag. Kvällen handlar om att fixa och städa i hemmet. På nyårsafton vill du bara njuta.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och inspirerande. Oavsett om du arbetar eller är ledig så är det fullt upp den här dagen men trots stressen så infinner sig en härlig fredagsstämning som livar upp både dig och dina kollegor. Kvällen blir lugn och skön. Du vill vara utvilad inför morgondagen.