Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 29/12

29 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Idag blir du lite stressad av allt du planerat göra inför nyår men inte hunnit med. Just den här nyårsafton är lite extra viktig för din del. Du planerar att träffa en person som du är väldigt attraherad av. Du vill ha en romantisk nyår.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en del att göra den här torsdagen, men inget som du inte hinner med om du bara lägger upp en plan. När du blir lite distraherad ska du göra listor, du fungerar bäst när du har en plan att följa. Kvällen handlar om nyår och om en oplanerad fest.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt fouserad på det du ska göra idag. Det finns en positiv energi i ditt tecken och den speglar sig i allt du tar dig för. Det blir en bra och lagom produktiv torsdag. Kvällen handlar om nya vänner och lite drama. Det finns två personer i vänskapskretsen som inte drar jämt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du tar ett för dig lite ovanligt initiativ när du bjuder med en vän till ett planerat nyårsfirande. Handen på hjärtat har du lite förhoppningar om att det skulle kunna utvecklas till något mer än bara vänskap. Det här är personen du aldrig helt kunnat släppa.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del saker som du måste avsluta innan du kan påbörja ett nytt kapitel i ditt liv. 2023 handlar om arbitioner, om att lära sig nya saker men också om en ny miljö och nya människor. Du har mycket spännande att se fram emot. Kvällen blir lugn.

Jungfrun 23/8-22/9

Du slappnar av för första gången på länge. Trots att det varit både jul och ledighet så har du inte riktigt kunnat varva ned. För dig är julen inte bara förknippat med mys utan även med allt som måste hinnas med. Idag har du inga måsten och det njuter du av.

Vågen 23/9-22/10

Du blir irriterad på en person som inte lyssnar ordentligt. Ni har länge legat i luven på varandra, men den senaste tiden har er konflikt eskalerat. Det här är en ovan situation för den ganska milda Vågen. Du ogillar verkligen att bråka oavsett med vem.

Skorpionen 23/10-21/11

Du söker information som inte är så enkel att hitta. Det handlar om en hemlighet som du egentligen inte har med att göra och det är det som väcker din nyfikenhet. Du älskar den här typen av mysterier. Kvällen handlar om att få utlopp för din konstnärliga sida.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intensiv men ändå rolig torsdag där du ser till att hålla igång från morgon till kväll. Just nu är du spindeln i nätet och den person som alla samlas runt. Det här är en roll som passar den charmiga Skytten perfekt. Du njuter av all uppmärksamhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen har du mycket att göra och det kan hända att du fräser åt en person som egentligen inte gjort dig något. Var inte för stolt för att be om ursäkt. På jobbet finns det någon som har börjat tycka om dig mer och mer, hen kanske tar ett initiativ idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir roligt men lite stressigt den här torsdagen. Du har många järn i elden och det gäller att du hinner med. Arbetsmässigt kan det uppstå en del problem som kräver din omedelbara uppmärksamhet och som tvingar dig att släppa allt för stunden.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra och lugn. Du andas in den energi som finns i årets sista dagar. För dig är det viktigt att ta till vara på den här stunden för att reflektera över ditt liv och över vart du är på väg. Kvällen blir minst sagt intressant på ett annorlunda sätt.