Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 28/12

28 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att hitta en bra arbetsrytm om du jobbar annars blir det en del utomhusaktivitet. Du behöver få röra dig efter helgens stora matfrossa. Du känner dig däst och lite uppsvälld, något du tänker ändra på till nyårsafton.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du mycket att göra, men om du bara fokuserar på en sak i taget kommer det att gå bra. Du stressar gärna upp dig när du har mycket att göra, men du blir bättre och bättre på att ta en mental paus och ladda om när du känner att blir för intensivt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del mindre projekt som du vill hinna med den här onsdagen. Det är inte så enkelt att prioritera, men om du inte ska stressa upp dig så är det precis det du måste börja göra. Idag får du ett överraskande samtal från en gammal vän.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra men lite långtråkig. Du har svårt att motivera dig själv att hitta på saker så det finns en risk att du blir hängande framför tv. Just nu är du ganska trött efter en intensiv december och du vet att du måste ladda om inför nyår.

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att säga ifrån till en person som du tycker väldigt mycket om. Även om hen står ditt hjärta nära så kan hen göra saker som gör dig galen. Problemet är att du inte ventilerar dina känslor öppet utan behåller dina åsikter för dig själv.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är ganska fräck idag och det är inte en sida som dina vänner är vana att se. Vanligtvis är du rätt så korrekt och du håller dig till ett invant mönster, men inte idag då du viker av från den vanliga mallen. Kvällen handlar om att göra det oväntade.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker vara trevlig mot en person som går dig på nerverna och det resulterar i att du bara blir ännu mer irriterad på hens beteende. Det är bara att inse att ni två är för olika för att kunna komma överens. Kvällen kretsar kring familjen och ett familjebeslut.

Skorpionen 23/10-21/11

Du drar dig undan från en person som du tycker har betett sig illa. Hen har sårat dig förut, men aldrig på det här medvetna sättet och det har du svårt att förlåta. Du kan vara väldigt långsint när du sätter den sidan till. Kvällen blir lagom aktiv.

Skytten 22/11-21/12

Du saknar en kollega eller vän som du inte sett på länge. Du har funderat på att höra av dig men det kommer alltid saker emellan. Idag tar du dig samman och slänger iväg ett sms som får ett snabbt svar. Hen har tänkt på dig också.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en rolig med ganska stressig onsdag att se fram emot. Du har planerat in flera aktiviteter varav vissa saker inte alls är något du brukar göra. Du testar lite nya saker och försöker vidga dina vyer lite. Det blir en bra och innehållsrik onsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du en del saker som du ska hinna med, men det blir lite tajt eftersom du dubbelbokat dig. Den senaste tiden har du varit disträ och dina tankar har vandrat iväg. Under kvällen passar du på att laga något riktigt gott att överraska familjen med.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra onsdag där du ser till att både göra lite nytta och ta det lugnt. Det bästa är om du har möjlighet att jobba hemma, annars försöker att inte stressa upp dig på arbetet. Kvällen blir intensiv men väldigt trevlig. Du träffar nya människor.