Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 27/12

26 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att ge sig själv en ärlig chans. Om du vet att du är nybörjare inom ett visst område så behöver du inte ha så höga krav på att lyckas. Ibland blir du irriterad på dig själv bara för att saker inte blir bra första gången du försöker.

Oxen 20/4-20/5

Du har ett behov av att få ordning och det märks i allt du gör. Vanligtvis är inte lika petiga som vissa andra tecken, men idag påverkas du av Jungfrun och det gör dig lite mer noggrann än vanligt. Kvällen blir mysig men tidig. Du är trött efter julen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan för att få vara ifred med dina tankar idag. Det har varit mycket som har hänt på kort tid och nu behöver du verkligen få samla ihop dig innan du börjar fokusera framåt. Idag får du goda nyheter av en vän. Di blir både rörd och förvånad.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Just nu tenderar du att säga helt fel saker till människorna omkring dig och det resulterar i en del sårade känslor. Ditt största problem är att du säger vad du tänker och eftersom du egentligen tycker så är det svårt att ta tillbaka. Du måste lära dig att hålla tyst.

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen försöker du samla ihop tankarna. Det här är en bra dag att känslomässigt stämma av julhelgen innan du börjar fokusera framåt på nyår. Jobbar du är det lugnt tempo och du får massor av tid att fundera.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag gäller det att inte tappa fokus fast du är trött. Det är mycket du ska hinna med så det gäller att hela tiden ha tempot uppe. Kvällen blir lika intensiv som dagen. Du har både privata aktiviteter och någon form av lite mer volontäruppdrag som du ska hinna med.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del saker på hjärtat men frågan är om du kommer att repa mod nog att tala om vad du känner. Du kan bli lite feg när det handlar om konfrontationer. Idag får du även möjligheten att göra lite fynd på rean. Du köper saker som du önskat dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handlar om att skämma bort sig och göra mysiga saker. Oavsett om du ägnar dagen åt en hobby. Myser hemma med SPA eller en bra film eller träffar vänner så blir det en härlig dag som ger dig massor av energi att ta med dig in i veckan.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en risk att du blir osams med en släkting eftersom ni alltid har så olika åsikter redan som utgångspunkt. Bara för att det är jul så har du försökt att inte irritera dig på den här personen men idag går det inte längre. Alla din ilska rinna över.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra tisdag där du pratar mycket med lite nya vänner som du skaffat dig den senaste tiden. Ni kommer överens om hitta på något kul tillsammans, antingen senare i veckan eller inom snar framtid. Idag får du också chansen att prova på en ny hobby.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hinna med allt som du tänkt dig och därför stressar du extra mycket idag. Du gillar inte att hamna efter, men ibland har man inget val. Kvällen blir mysig och ger dig en chans att varva ned ordentligt. Det blir en bra tisdag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ger dig ut på djupt vatten idag när du hävdar att du kan något som du bara testat ett par gånger. Du vill helt enkelt glänsa med din expertis, men risken är att det blir ett bakslag när du måste understödja det du säger med fysiska bevis.