Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 26/12 annandag jul

26 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du är lite nyfiken på ett löst rykte du fått höra, men det visar sig vara mycket svårare att få fram fakta än du trodde att det skulle vara. Kanske bör du inser att den här hemligheten inte är ämnad för dina öron. Kvällen blir fysiskt aktiv.

Oxen 20/4-20/5

Du drar dig undan för att få vara lite ifred idag. Även om du arbetar så ser du till att hålla dig för dig själv. Det är många tankar som snurrar i ditt huvud just nu så du behöver få tid att fundera. Kvällen handlar om rutiner och om att planera för nyår.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite seg i starten idag och det märks inte minst på ditt sätt att hantera en konflikt som uppstår på morgonen. Din vän har arbetat upp en ganska kraftfull irritation på dig medan du fortfarande kämpar med att försöka greppa vad det är som händer.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att gå framåt och om att inte se sig om. Det kan vara svårt eftersom du förväntas lämna många av de saker som du håller kärt bakom dig men samtidigt så vet du att det här är den enda vägen för dig att gå.

Lejonet 23/7-22/8

Du är uppspelt idag och det beror främst på goda nyheter. Du har äntligen fått en av dina ambitioner för det här året förverkligad och det känns betydligt bättre än du vågat hoppats på. Du är inte bara glad och nöjd, du är även väldigt stolt över dig själv.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag tar du stora risker men du vet samtidigt att det är det enda sättet om du vill nå ett visst mål. Du har tidigare testat att köra med säkra kort, men det visade sig ge ett ganska mediokert resultat. Nu är du ute efter storvinsten och då måste du ta en risk.

Vågen 23/9-22/10

Du chansar idag och det gör du för att kunna hålla jämna steg med en en kollega eller vän som rör sig framåt med en otrolig hastighet. Din kollega/vän är väldigt ambitiös och det ger dig dåligt samvete. Du vill visa att du kan vara lika målinriktad som hen.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen bjuder på fysiska utmaningar och utomhusaktiviteter. Det blir en rolig vinterdag där frisk luft och motion står på agenda. Idag tar du kontakt med en vän du inte sett på länge, hen sitter på svar som du väldigt gärna vill ha.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en förvirring och en osäkerhet hos dig som inte funnits där tidigare. Det handlar främst om dina privata relationer. Har du en partner kan du vara på gränsen att börja tvivla på er relation. Var du behöver är någon som du kan prata med.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tar du det lugnt. Du behöver visserligen få en del saker gjorda, men du behöver inte stessa. Idag passar du på att vara social med en kollega eller vän. Det fullkomligen sprudlar omkring dig och ingen kan stå emot din charm.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du det lugnt och umgås med dina vänner. Det blir en skön dag där tiden inte spelar så stor roll, du tar helt enkelt saker som de kommer. Kvällen blir lite intressant. Du planerar en resa under våren tillsammans med en vän eller partner.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du inga risker. Du vill verkligen inte misslyckas och därför är du väldigt noggrann redan från början. Ett koncept som visar sig vara rätt så lyckat. Kvällen handlar om en ung släkting och hens ganska hastigt och ogenomtänkta beslut.