Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 25/12

25 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen kan det blir ganska mycket. Du verkar röra på dig en hel del den här dagen. Det kan vara julfirande eller släktkalas. För singel Väduren är det här en bra dag att gå ut på och möta nya, intressana människor. Kvällen blir rolig men lite för sen.

Oxen 20/4-20/5

Juldagen handlar om ett annat slags firande. Det kan vara en liten julafton, men det kan också vara utomhusaktiviteter och vinterskoj. Det blir en bra dag med hög mysfaktor. Idag börjar du fundera lite över vårens aktiviteter, det finns en förändring som du vill göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen blir livfull och social. Oavsett om du umgås med vänner eller myser med familjen så handlar dagen till stor del om återhämtning efter en jobbig december och om att njuta av livet. Ett ganska kontroversiellt skvaller når din öron idag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite osäker på hur du ska gå vidare i en viss relation. Du vill kanske mer än din vän och det skrämmer dig. Tänk på att det kan vara värt att chansa, du har allt att vinna och väldigt lite att förlora såsom situationen ser ut just nu. Var modig.

Lejonet 23/7-22/8

Idag undersöker du en möjlighet till att byta arbete, kanske börja plugga eller någon annan förändring som du gått och funderat på. Även om du inte riktigt har bestämt dig så vill du veta vilka alternativ du har. Kvällen handlar om vänskap.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag försöker du aktivera dig lite. Det har varit en lång tid av passivitet, främst hemma och det vill du ändra på. Det kan betyda att du anmäler dig till ett gym, börjar med en ny, lite mer fysisk hobby eller bara ser till att komma utomhus och röra på dig lite mer.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig lite förvirrad idag. Du har fått information som ställer en viss situation i ett helt nytt ljus. Plötsligt börjar du förstå varför en person har agerat såsom hen har gjort. Det är både lättare att förlåta och att gå vidare när du vet orsaken bakom det som inträffat.

Skorpionen 23/10-21/11

Du söker information, men vissa personer är ganska restriktiva med att dela med sig av vad de vet. Du blir irriterad på att du inte komma vidare i den här frågan, samtidigt kan du ha förståelse för den intressekonflikt som kan uppstå.

Skytten 22/11-21/12

Du ser inga möjligheter att dra dig ur något som du lovat att göra. Trots att du befinner dig i en helt ny situation så inser du att din vän förväntar sig att det här löftet uppfylls till punkt och pricka. Ibland är du lite väl snabb med att lova saker.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar främst om familjen, om att ha mysigt och om massor av god mat. Julen betyder kanske mer för Stenbocken än för många andra tecken och det beror på din förkärlek för traditioner. Du känner dig trygg och mår bra när saker upprepar sig år för år.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det främst familjen som gäller, men du försöker även hinna med en vän som du inte sett på länge. Ni befinner er just nu på olika platser i livet och då kan det vara svårt att ses så ofta som du skulle önska. Kvällen handlar om en hemlighet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du överraskar en vän idag och uppskattas väldigt mycket. Din värme och din kärlek speglar sig i allt du gör den här söndagen. Kvällen handlar om att vila mycket. Du känner dig inte hundra procent bra och då bör du lyssna på din kropp.