Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 24/12 Julafton

24 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du har verkligen sett fram emot den här dagen. Det spelar ingen roll hur gammal du är, när det är jul så blir du ett litet barn igen. Du vaknar tidigt och går i säng sent. Det blir en mysig julafton fylld av det vanliga småkäbblet och värmen.

Oxen 20/4-20/5

Julafton startar tidigt för din del, men det gör inte så mycket eftersom det inte är någon stress. För dig handlar den här dagen om familjen och om att spendera tid med dem man älskar. Det blir en rolig och harmonisk dag som bjuder på skratt och värme.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du stressar upp dig den här dagen eftersom det är saker som du planerat som du inte hunnit med. Försök att fokusera på det positiva istället för att gräma dig över saker du inte hunnit med. Den här dagen bjuder på kärlek och värme, njut av den.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Kräftan är ett riktigt familjetecken så julen betyder lite extra mycket för dig, särskilt om du bor långt borta från din familj. Idag vill du bara njuta av en tillfällig paus från vardagen. Det blir en dag fylld av god mat, glädje och lite knasiga upptåg, särskilt om det finns barn i din närhet.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att säga rätt saker till människor som mår dåligt, en förmåga som kommer väl till pass idag. När en släkting känner sig lite nere på grund av trassel i sitt privatliv vet du precis vad du ska säga för att få hen att må bra.

Jungfrun 23/8-22/9

Julen handlar om att vara närvarande snarare än om att göra en massa saker. Oavsett om du tillbringar dagen på ett ställe eller delar upp julen mellan olika platser så ser du till att sprida glädje och värme omkring dig. Det blir en fin dag.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen försöker du hinna med både nytta och nöjen. Det kan till och med hända att du måste jobba på julafton, men i så fall tar du med dig din julstämning till jobbet. Det blir en bra dag oavsett vilka utmaningar den bjuder på.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är lite orolig för en nära vän eller släkting som inte varit sig själv den senaste tiden. idag ser du till att höra av dig lite extra till den här personen så hen ska veta att hen inte är ensam. I övrigt en härlig och stämningsfull dag och kväll.

Skytten 22/11-21/12

Under julafton försöker du fokusera helt och håller på nuet och inte grubbla på framtiden eller arbetet. Det krävs en hel del energi att kunna lägga undan alla negativa tankar och gå upp helt i nuet. Kvällen bjuder på en överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Det kommer att bli en lite annorlunda julafton för din del. Den börjar tidigt och den innehåller aktiviteter som du vanligtvis inte brukar ägna din jul åt. Trots att du ruckar på din vanliga traditioner så blir det en härlig dag och en ännu härligare kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du myser verkligen den här julaftonen. Det har varit så mycket den senaste tiden att du helt går in i känslan av att vara här och nu för en dag. Under den här dagen finns det värme, skratt och kärlek men också ett stråk av sorg och saknad efter någon.

Fiskarna 19/2-20/3

Julafton handlar främst om familjen och om att ta hand om dina nära och kära. Dagen inleds med lite drama,men när du väl kommer till insikt om vad det är som är viktigt så släpper du den här konflikten och fokuserar på annat istället.