Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 23/12

22 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du tar ett stort kliv framåt i din personliga utveckling när du erkänner ett misstag och tar på dig skulden för det idag. Det kan låta enkelt, men för Väduren är det mycket prestige och stolthet inblandat så det krävs mod från dig för att du ska medge att du gjort fel.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att tänka positivt och ta en sak i taget. Det är mycket den här dagen och arbetar du så kan sjukdomar ställa till det för dig. Var bara fast i dina principer och försök att behålla ditt goda humör genom hela dagen. Kvällen blir lång, det är mycket du vill hinna med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på en näbbig kollega eller släkting som alltid tror att hen vet bäst. Idag sätter du personen ifråga på plats med det blir inte så tillfredsställande som du hoppats på. Kvällen handlar om julförberedelser och familjemys. Det blir en bra dag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Unga Kräftor är i farten den här fredagen. Det kan både röra sig om att gå ut på kvällen och att hänga med kompisar på dagen. Lite äldre Kräftor fokuserar mer på julen och på förberedelser. Oavsett ålder så blir det en mysig men ganska intensiv fredag.

Lejonet 23/7-22/8

Idag finns det en risk att du ryker ihop med en kollega, släkting eller vän. Den allmänna stress som du upplevt den senaste tiden gör att du tänder till för minsta provokation och då kan du inte stoppa dig själv. I övrigt en ganska intensiv dag.

Jungfrun 23/8-22/9

Du försöker hinna med allt så här dagen före dopparedagen. Det har inte varit så mycket ledigt som det brukar och det gör att du står med allt från julstädning till klappinslagning idag. Även om du stressar så är du på gott humör och julmusiken går på högsta volym.

Vågen 23/9-22/10

Du har lite svårt att komma i rätt julstämning. Trots lussekatter och glögg mingel så uteblir den vanliga julkänslan. Kanske en mysig julfilm kan få dig i rätt stämning den här fredagen. Kvällen handlar om att förhandla något med en envis släkting.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vill hinna med så mycket som möjligt den här fredagen så du sätter fart tidigt på morgonen. Det blir en intensiv dag som kretsar kring ett enda ord: Julen. Idag lär du dig nya saker om dig själv och hur du reagerar när du är trött och blir pressad.

Skytten 22/11-21/12

Du har gått in i helgstämning redan i början av veckan och trots att du har mycket att göra så försöker du behålla ditt goda humör. Idag får en vän eller kollega problem med en uppgift så du tar dig tid att hjälpa hen. Kvällen handlar om att mysa.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du en hel del saker du måste hinna med innan du kan varva ned. Om du arbetar blir det en intensiv och ganska lång dag. På kvällen vill du gärna pyssla om ditt utseende och göra dig lite fin. Det blir en mysig kväll som levererar julstämning i massor.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen pysslar du gärna hemma med lite julförberedelser om du inte arbetar. Har du möjligheten att jobba hemifrån är det enklare för dig att varva jul med jobb. Under eftermiddagen är du ute och springer i affärer för att köpa det sista.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite uppgiven idag. Det finns så mycket som du skulle vilja hinna med, men tiden är begränsad och det stressar upp dig. Ta ett par djupa andetag. Julen kommer att bli bra även om du inte hinner lägga in den där sillen eller stryka julduken.