Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 22/12

21 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir lite stressig, men vad du behöver göra är att ta mikropauser och se till att få i dig ett jämt flöde med mat under dagen så du orkar. Du är också lite irriterad för att du inte riktigt hunnit med alla julklappar ännu och är tvungen till sista minuten shopping.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om god planering och om att ha vissa mål. Du behöver ha en en fysisk eller mental lista om du ska hålla koll. Det är så mycket att hålla i huvudet att det bli omöjligt om du inte strukturerar upp din dag. Kvällen handlar om vänskap och närhet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att inte fokusera på helgen utan att vara i nuet poch det blir lite av en kamp eftersom du längtar så mycket till helgen. Dagen handlar om att hitta svar på vissa frågor men också om att tänka kreativt och om att var allmänt nyfiken.

Video: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Video: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du satsar stort idag och det ger dig en riklig belöning. För dig finns det inte så många alternativ än att fortsätta på den väg du slagit in på även om du periodvis funderar över hur det skulle vara om du gjort ett annorlunda val. Kvällen blir rolig.

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du mer social än du brukar vara och du brukar vara väldigt social i vanliga fall. All interaktion med både vänner och nya bekanta blir lite utmattande i längden och idag tar det stopp för dig. Du inser att du måste får lite egentid och att du behöver få vara ensam.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag händer det mycket mycket, särskilt om du arbetar. Stressade nerver i kombination med sjukdomar skapar en grogrund för skvaller och drama. Du försöker hålla dig lite neutral, men handen på hjärtat så är det lätt att dras med i intrigerna.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar inte om att fatta beslut, snarare om att undvika att fatta dem. Du skjuter upp så många val du kan till ett senare tillfälle och de val du ändå tvingas göra ställer till problem eftersom du är så velig. Kvällen handlar om att jaga en speciell julklapp eller sak.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är på ett ovanligt soligt humör den här torsdagen. Dina kollegor och vänner får njuta av din mest sympatiska sida och du strör värme och komplimanger omkring dig. Idag möter du en person som gör ett starkt intryck på dig med sin beslutsförmåga.

Skytten 22/11-21/12

Du är lite förvirrad just nu. Det handlar om att du hela tiden försöker hitta på olika ursäkter för att slippa delta i sociala aktiviteter eftersom du är så trött. Till slut blandar du ihop dina vita lögner och det är då du få problem eftersom du trasslar in dig ännu mer i bortförklaringar.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag finns det en hel del saker som du ska hinna med så det gäller att ha ett högt tempo. Som tur är så är du på hugget och känner dig redo för nästan vilka utmaningar som helst. På kvällen planerar du inför en aktiv och rolig helg.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en hel del olika möten och sammankomster att se fram emot den här torsdagen. Det gäller att du har koll på dina fakta och att du är väldigt tydlig när du vill få något gjort. Kvällen tycks handlar om din vanliga sena julklapps shopping.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag försöker du rätta till ett misstag innan det blir uppenbart men det finns en risk att din chef är dig på spåren. Egentligen skulle du vinna på att vara helt ärlig och stå för vad du gjort, men du skäms lite och försöker sopa hela incidenten under mattan.