Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 21/12

20 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen använder du till att planera inför helgen. Även om du rent synligt är på arbetet så är du inte där i själ och hjärta. Du letar julklappar på nätet och tips om hur man bäst gravar en lax. Kvällen blir aktiv, du verkar ägna den åt träning.

Oxen 20/4-20/5

Under den här onsdagen passar du på att stöka både på jobbet och hemma. Oavsett om du överraskar dina kollegor med en god fika och lite skvaller eller lagar något gott åt din familj så blir det här en mysig dag som andas en slags julefrid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du stressar upp dig i onödan idag. Det kan handla om jobbet men det kan också röra privata saker. Av någon anledning så verkar du se det värsta scenariot i varje händelse och det är det som gör dig så oroad. Försök att vara lite mer i nuet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att ha kul, om kollegor och om att upptäcka nya sidor hos dina arbetskamrater. Du inser hur lite du känner vissa personer och det väcker din naturliga nyfikenhet. Din värme och dina intresserade frågor får människorna omkring dig att må bra.

Lejonet 23/7-22/8

Du har aldrig haft svårt att hitta nya vänner men just nu känns det lite tufft. Det kan vara att du nyligen hamnat i en chefsposition eller att du bytt arbetsmiljö. Oavsett vad så är det inte lika enkelt att knyta an kring människorna omkring dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag tar du ett för dig väldigt stort steg. Det handlar om att du kliver ur din komfortzon och gör något som du inte brukar göra. Dina kollegor ser ditt försök att anstränga dig och det uppskattas. Kvällen handlar om att hitta sista minuten presenter.

Vågen 23/9-22/10

Du velar mer än vanligt och det betyder väldigt väldigt mycket. Den här ganska dominerande sidan av din person förstärks ytterligare av Månens placering och det gör det hopplöst att bestämma sig för något vare sig det rör sig om stort eller smått.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här onsdagen försöker du smita från jobbet lite tidigare. Du har ett starkt behov av att få se lite dagsljus och gärna ta en promenad i den friska luften innan ljuset försvinner helt. I övrigt en lugn och ganska skön dag där du slipper att stressa.

Skytten 22/11-21/12

Du börjar om från början igen och det gör dig lite irriterad. Visst vet du att det är det enda raka i den här situationen, men samtidigt så känns det lite tråkigt med tanke på hur långt du redan kommit. Ibland måste man fatta rationella och tråkiga beslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att öva upp dina färdigheter och om att varva ned och ta det lugnt. Dagen kan också innefatta en del julshopping och småpyssel hemma. Det blir en härlig dag och en skön kväll. Idag får du ett sms eller samtal från en mycket speciell person.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska säker på att du har rätt, men du väljer att tiga tills du är hundra procent säker. Du vet att det finns mycket att förlora på att inte ha koll just nu så du tar helt enkelt inga risker. Kvällen handlar om traditioner och hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intressant och rolig. Du utvecklas mycket just nu trots att du befinner dig i en miljö som du inte är helt bekväm med. Det är genom att utmana dig själv och att våga sticka ut som du lyckas så bra. Kvällen handlar om att vara aktiv.