Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 20/12

19 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du möjligheten att hinna med både roliga och jobbiga saker. Mycket handlar om att se behovet i nuet samtidigt som du planerar långsiktigt. Idag har du och en chef lite att prata om. Ni vill båda att du utvecklas framåt.

Oxen 20/4-20/5

Idag får du chansen att visa att du både är smart, att du planerar framåt och att du är en stabil person som går att räkna med när saker blir jobbiga. Du får mycket beröm av din chef idag och det förvånar dig. Kvällen handlar om förberedelser för julen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som ibland kan bli lite irriterad på kollegor som inte förstår att ta sitt ansvar. Du tycker att det är självklart att alla rycker in när någon är sjuk eller borta men vissa av dina arbetskamrater är ganska fyrkantiga och ser bara sitt område.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på ett strålande humör och stör omkring dig både komplimanger och roliga kommentarer. Alla i din närhet lockas till skratt och njuter av din charm. Är du singel är du lite extra flirtig idag särskilt om du har en attraktiv kollega.

Lejonet 23/7-22/8

Du har begravt dig i arbete periodvis den senaste tiden och nu vill komma ur det här ekorrhjulet och lugna ned tempot lite. Julen väntar runt hörnet och du skulle föredra att fira den pigg och utvilad. På kvällen har du vissa bekymmer med att få ihop vardagspusslet.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag satsar du på att din charm kan vinna fördelar dit där din intelligens inte når fram. Det handlar om vissa kollegor som inte köper din ytterst välformulerade argumentation så då det gäller att hitta andra knep för att få med dem på tåget.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen är du på ett strålande gott humör och du lyckas locka fram ett leende hos alla du möter. När du mår så här bra så strålar du verkligen. Under eftermiddagen och kvällen får du möjligheten att vara lite friare i dina val än du varit tidigare.

Skorpionen 23/10-21/11

Du satsar stort och du satsar högt idag. För dig är det ingen mening att ge sig in i leken om det inte finns en möjlighet att vinna. Skorpionen kan bli väldigt tävlingsinriktad i vissa situationer och det får dina kollegor känna på idag.

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen försöker du hinna med så mycket som möjligt, både på jobbet och hemma. Du stressar upp i dig i onödan över att du ska glömma saker och att allt inte ska bli perfekt. Drömmen om det perfekta julen verkar vara en påverkan från jord och inte riktigt rimma med dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite loj idag och du jobbar inte lika hårt som du brukar. Det handlar egentligen inte om att du inte gör det du ska, du gör bara inte mer än du behöver. Kvällen och eftermiddagen tycks kretsa kring vänner och kring julmys.

Vattumannen 20/1-18/2

Mycket fokus ligger på ett stort projekt på jobbet och du börjar inse att ingen annan tänker ta ledigt lika mycket som du skulle vilja. Alla vill visa framfötterna och vara duktiga vilket gör att du kan bli tvungen att tänka om kring de kommande helgerna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite sur idag men du gör ditt bästa för att hålla god min. Du vet att din irritation kommer sig av att du inte sover ordentligt och en allmän oro, den har inget direkt med arbetet att göra. Kvällen handlar om familjen och om att vila.