Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 19/12

18 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Måndagen är det full fokus på att få saker klara innan det är dags att vara lite ledig. Det kan vara längre och kortare projekt. Du är ovanligt strukturerad när du planerar dagen och veckan. Kvällen handlar om att jaga en viss present eller råvara.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska lugn. Du har kommit in i en lunk som passar dig bra där du både kan arbeta effektivt men samtidigt lagom fort för att orka med hela dagen. Nya kollegor gör det lite mer intressant att gå till arbetet. Äntligen börjar du känna dig mer positiv i din vardag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker komma undan en person som hela tiden är på dig om saker som du bör eller inte bör göra. Hen stressar upp dig med sina ständiga pikar och det är därför som du skapar distans mellan er. Idag får du också nyheter som rör julen.

Video: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Video: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att fokusera dig den här måndagen. Det enda du tänker på är att du snart är ledig och får fira jul. Att det är en hel vecka till julafton och en massa saker du bör hinna med innan dess har du helt enkelt satt på bortträngning. Kvällen blir stressig.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här måndagen har du en del saker som du vill hinna med. Det handlar kanske främst om saker som är arbetsrelaterade men det kan också vara julklappsinköp eller att träffa vänner. Det blir en bra dag trots att du får stressa en hel del.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen bjuder på lite variation och nya upplevelser vilket är varmt välkommet för din del. Du vill ha omväxling och idag får du det i en rejäl dos. På arbetet är det rätt så spänt mellan dig och en kollega, det finns en laddning mellan er som inte går att förneka.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen försöker du att vara både saklig och effektiv. Du har en massa idéer som sprudlar inom dig och det gäller att se till att ta till vara på det bästa av dina infall. Idag har du problem med två kollegor som helt enkelt inte kan hålla sams.

Skorpionen 23/10-21/11

Du försöker att gå undan idag för att få vara lite för dig själv, men det är svårt. Just nu är ni ovanligt många på arbetet och det stör dig, du får inte den arbetsro som du behöver ha. Kvällen handlar om att utmana sig själv både fysiskt och psykiskt.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ha kul och om att umgås med vänner. Du har lätt att knyta kontakter oavsett vilken plats du befinner dig på och den talangen har du användning av idag. Du tycker att det är kul att träffa nya människor och du är genuint nyfiken.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att utmana sig själv lite mer än vanligt. Du brukar sällan vara grinig, men just idag är du trött och på dåligt humör. Du påverkas dessutom av en negativ influens som gör att dina känslor svänger en del. Kvällen blir lite roligare än dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att göra saker på ditt sätt. Det blir en ganska intensiv, men också en väldigt bra och utvecklande dag. Du kommunicerar med personer som är väldigt envisa men tack vare din charm och din intelligens lyckas du leda in dem på rätt spår.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att hinna med och det finns en risk att du inte gör det. För att vara så här nära jul är du väldigt ambitiös i ditt upplägg på arbetet. Försök att trappa ned tempot lite under veckan, det kommer du ha igen till helgen.

Se också: Så blir du som mamma enligt ditt stjärntecken
1:00

Efter reklamen: Se också: Så blir du som mamma enligt ditt stjärntecken

(1:00)

Slå på ljud